Amazing Horse Race - elämys, joka jää mieleen polttareista


Unohtumaton polttaripäivä Vermossa

Kun suunnittelet polttareita, jotka jäävät kaikkien mieleen, Vermo tarjoaa siihen täydellisen ympäristön. Suomen pääraviratana tunnettu, mutta myös monipuolisena tapahtumapaikkana toimiva Vermo, sijaitsee Espoon Leppävaarassa, keskeisellä paikalla ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Täällä voit järjestää polttarit, jotka yhdistävät jännityksen, yhteisöllisyyden ja ainutlaatuisen elämyksen.

Vermon ravirata-alue tarjoaa erinomaiset puitteet niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Tilavat pysäköintialueet, laadukkaat ravintolapalvelut ja monipuoliset kokoustilat mahdollistavat polttaripäivän suunnittelun vaivattomasti. Olipa kyseessä sitten intiimi illanvietto tai suurempi seurue, Vermo muokkaa tapahtuman juuri teidän toiveidenne mukaiseksi.

Elämyksellinen hevosurheilun juhla

Hevosurheilu on tunnetusti kuninkaiden urheilua, ja Vermossa pääsette kokemaan sen parhaimmillaan. Kiihkeät lähdöt, hevosten voiman tuntu ja kilpailun tuoma jännitys tekevät päivästä ikimuistoisen. Vermo Areenan tapahtumakalenterista löytyy lukuisia ravi-iltoja, joissa voitte kokea huippuraviurheilua ja samalla nauttia yhdessäolosta.

Polttariporukalle suunnattu ohjelma voi sisältää vaikkapa opastetun kierroksen varikkoalueella, missä pääsette tutustumaan raveihin aivan uudella tasolla. Näette läheltä, miten ravivalmentajat ja ohjastajat valmistautuvat lähtöihin, ja opitte hevosurheilun saloja asiantuntevan oppaan johdolla.

Räätälöityä viihdettä ja palvelua

Vermo ei ole pelkästään raviurheilun mekka, vaan myös monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka. Olipa toiveenanne sitten live-musiikkia, stand-up -esityksiä tai vaikkapa konttitori, Vermo Areenan tiimi auttaa järjestämään juuri sellaisen ohjelman, joka tekee polttaripäivästä unohtumattoman.

Vermon ravintolapalvelut takaavat, että polttariseurueenne voi nauttia herkullisista ruokailuhetkistä koko päivän ajan. Erikoisruokavaliot huomioiden ja toiveitanne kuunnellen, Vermo luo makuelämyksiä, jotka kruunaavat päivänne. Ota yhteyttä Vermo Areenan palvelutiimiin, niin suunnitellaan yhdessä polttarit, jotka ylittävät odotuksenne.

Helppo saavutettavuus ja monipuoliset tilat

Vermo sijaitsee Espoon Leppävaarassa, jonne on helppo saapua niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin. Tämä tekee paikasta ihanteellisen kokoontumispaikan, oli sitten kyseessä polttariväen kokoontuminen tai vieraiden saapuminen eri puolilta Suomea.

Alueen infrastruktuuri on suunniteltu palvelemaan erilaisia tapahtumia, ja tilat taipuvat niin kokousten, seminaarien kuin suurempienkin juhlien tarpeisiin. Katsomon tiloista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle seurueelle, ja modernit kokoustilat mahdollistavat myös virallisen ohjelman sujuvan läpiviennin.

Kokemuksia, jotka jäävät elämään

Polttarit Vermossa eivät ole vain ohikiitävä hetki, vaan kokemus, joka jää elämään. Tarjoamme elämyksiä, jotka yhdistävät ystävät ja luovat muistoja, joista puhutaan vielä vuosienkin päästä. Vermo Areenan tapahtumat ovat tunnettuja niiden korkeasta laadusta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Me Vermossa ymmärrämme, että polttarit ovat merkittävä osa häiden alla olevaa juhlintaa, ja siksi panostamme siihen, että jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä matka kohti unohtumatonta polttaripäivää!