Ravilla ja aitiot

Näköalaravintola Ravilla

Vermon vierailuun tuo ripauksen luksusta à la carte -ravintola Ravilla.
Ravilla on 500-paikkainen näköalaravintola, jossa voit seurata raveja maukkaan ruoan ja juoman kera. Tilat ja ravintolapalvelut mahdollistavat kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämisen Vermossa muinakin kuin ravipäivinä.

Ravipäivinä Ravillan pöytävarauksen voi tehdä Table Online -palvelun kautta (enint. 8 hlöä). Keskiviikkoisin kulku ravintola Ravillaan katsomon pääovien kautta. Ravintolamme ei ole esteetön.

Alla à la carte menumme:

​​​​​​​Tiedustelut ja varaukset (yli 8 hlöä):
Vermon ravintolat
p. 045 7881 6209

ravintolat@vermo.fi

Aitiot

Vermon aitiopaikoilla on ensiluokkaiset puitteet kokouksien, virkistysiltojen ja asiakastilaisuuksien järjestämiseen sekä tietysti ravien seuraamiseen. Aitiot sijaitsevat ravintola Ravillan yläosassa parhailla näköalapaikoilla. Aitioita on 8-30 henkilön seurueille ja tilan vuokraaminen onnistuu myös muina kuin ravipäivinä. Aitiovarauksiin voit yhdistää myös muita elämyspalveluita, kysy lisää myyntipalvelustamme. Varaathan aition etukäteen!

Kulku aitioihin katsomorakennuksen takaa, D-porras 4. krs. Kulku aitioihin on esteetön.

Aitiovuokra on ravien aikana 300-800 euroa aition koosta riippuen. Keskiviikkoraveissa aitioissa on käytössä minimiveloitus eli erillistä tilavuokraa ei veloiteta, mikäli tilaukset ylittävät minimiveloituksen. Tasokas ja monipuolinen aitiobuffet tarjoillaan aitiokerrokseen.

Varaa oma aitiosi:
Myyntipalvelu
p. 050 3087456

myyntipalvelu@vermo.fi