Vermo Areena

Vermon keskiviikkoravit on raviurheilussa käsite. Vuonna 2024 meillä ravataan 42 keskiviikkona. Keskiviikkoraveihin on ilmainen sisäänpääsy.

Paitsi Suomen pääravirata Vermo on myös erilaisten tapahtumien järjestämispaikka - niin pienempien kokousten kuin suurempien messujen. Keskeinen sijainti Espoon Leppävaarassa ja hyvät julkiset liikenneyhteydet mahdollistavat Vermon hyvän saavutettavuuden. Ravirata-alueen infrastruktuuri, tilavat pysäköintitilat, katsomon ravintolapalvelut ja erilaiset kokoustilat taipuvat monenlaiseen tilaisuuteen. Vermossa on järjestetty mm. konsertteja, konttitoreja, näyttelyitä, sotilasvalatilaisuus. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Vermo Areenan sivuilla voit tutustua palvelutarjontaamme. Ota yhteyttä, niin muokkaamme tapahtuman juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu eri palveluihin ja tee tarjouspyyntö >>

Missä Vermo on?

Vermoon on helppo tulla omalla autolla, bussilla, junalla tai pikaratikalla. Kehä I:ltä tultaessa viitoitus radalle alkaa Leppävaaran Sellolta. Paikoitustilaa on n. 550 autolle. Käyntiosoite: Valjakkotie 1, 02600 Espoo

HUOM. Hevoskuljetukset ravipäivinä alueelle Ravitien ja Takkatien kautta talliportista (Vermon Ravirata Tallialue, Takkatie 36, 00360 Helsinki).

Vermon GPS-paikkakoordinaatit:

EURIF-FIN (~WGS84)

60°12'54.6"N 24°50'15.5"E

Julkisilla Vermoon

Vermoon pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä monesta suunnasta. Bussit, lähijunat ja pikaraitiotie tuovat kävelyetäisyydelle Vermosta. Liikennevälineissä käyvät HSL:n liput (AB-vyöhykelippu Helsingistä päin, vähint. BC-vyöhykelippu muista suunnista).

Ratikalla raveihin

  • Pikaraitiotie 15 liikennöi n. 10 minuutin välein. Lähimmät pysäkit ovat n. 400 metrin päässä - "Vermo" lähempänä pääsisäänkäyntiä, "Ravitie" lähempänä tallialuetta.​​​​​​​

Bussit

  • Kampista bussi 25 Pajamäkeen (talliportista pääsee kulkemaan myös keskiviikkoisin ravien aikana pääsylipulla)
  • Leppävaarasta bussi 202 Vermontielle pääportin läheisyyteen (linja Helmipöllönmäki-Leppävaara-Vermonniitty). Helmipöllönmäen suunnasta päätepysäkki on Vermon kohdalla oleva Kaarlo Sarkian katu, toiseen suuntaan lähtiessä Vermontie.
  • Merihaasta Hakaniemen ja Töölön kautta bussi 502 Perkkaalle
  • Tapiolasta bussi 113 Perkkaalle

Junalla

A-junat Helsingin rautatieasemalta Mäkkylän asemalle (AB-vyöhykelippu). Mäkkylän asemalta suosittelemme kääntymään Espoon puoleisesta uloskäynnistä OIKEALLE ja sieltä Perkkaantietä pitkin alas kohti Vermoa. Opasteet ohjaavat kääntymään asemalta vasemmalle, mutta asuinalueen tietyöt estävät kulun tällä hetkellä (kesä 2024).

  • Keskiviikkona / arkipäivinä Helsingin rautatieasemalta n. 10 min välein.
  • Lauantaina Helsingin rautatieasemalta n. 30 min välein.