Yritystilaisuus, elämyspäivä - vai molemmat

Vermo Areena tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen pienistä syntymäpäiväjuhlista aina konferensseihin asti. Tilojen vuokraaminen onnistuu niin ravi- kuin muinakin päivinä, ja tilaisuuteen voi sisällyttää ravintolapalveluita, Ravikoulun aktiviteetteja tai muita elämyksiä. Tiloja on 8 - 30 henkilön aitioista 500-paikkaiseen katsomoravintola Ravillaan, aitioista ja Ravillasta lisää tällä sivulla. Alempana sivulla on esitelty lisää erilaisia palveluja. Ota rohkeasti yhteyttä - suunnittelemme toiveidesi mukaisen tapahtuman!

Kokoustiloja meiltä löytyy niin pienempään kuin isompaankin tilaisuuteen. Uutena kokoustilana on näköalaravintola Ravillan vieressä sijaitseva Grand Circuit -auditoriotila, jossa on n. 70 henkilön istuma- ja pöytäpaikkojen lisäksi valkokangas ja kokoustekniikka.


TUTUSTU KOKOUSPAKETTEIHIN >>


​​​​​​​

Kysy lisää:

Myyntipalvelu
Sari Heino
p. 050 3087456
myyntipalvelu@vermo.fi

Elämyksiä - ravien lisäksi

Tilaisuutesi tai ravipäiväsi Vermo Areenalla saa lisämausteen elämyspalveluistamme. Pääset kurkistamaan kulisseihin ja tapaamaan raviurheilun ammattilaisia. Voit myös itse osallistua: ajaa oikealla ravihevosella tai järjestää kaveriporukallesi, yrityksellesi tai yhteistyökumppaneillesi Amazing Horse Racen, ihan oikean oman ravilähdön.

Tallikierros

Ravitallilla vierailu ja hevosen arkeen tutustuminen ovat kokemisen arvoisia. Asiantuntevat oppaamme vievät sinut ja ryhmäsi Vermon tallialueelle. Tallivierailulla tapaat alan ammattilaisia, pääset rapsuttelemaan hevosia ja ottamaan vaikka selfien nelijalkaisen kaverin kanssa. Niitä kannattaa jakaa laajemmallekin porukalle! Tallikierroksen kesto on n. 45 min, hinta 40 euroa/ryhmä.

Raviopastus

Näyttääkö ravien käsiohjelma ensisilmäyksellä heprealta ja tuntuvatko totopelit vaikeilta? Ei hätää, kokeneet ravioppaamme perehdyttävät lajin kiemuroihin, neuvovat totopelien salat ja opettavat lukemaan käsiohjelmaa. Tallikierroksen ja raviopastuksen voi yhdistää kätevästi ennen ravien alkua ja siirtyä seuraamaan kilpailuja jo lähes ammattilaisena! Raviopastuksen kesto on n. 30 min, hinta 40 euroa/ryhmä ja lisäksi käsiohjelmat 3 euroa/kpl.

Tuomaritornivierailu

Ravikilpailut ovat tarkasti valvottuja. Tällä kierroksella pääset vierailemaan ylimmän kerroksen parhaimmalla näköalapaikalla tuomaritornissa. Saat tietoa tuomareiden työskentelystä ja näet myös käytännön toimintaa halutessasi ravilähdön aikana. Tuomaritornivierailun kesto on n. 15 min, hinta 30 euroa/ryhmä.

Tandem-raviajelu

Oletko haaveillut ravihevosella ajamisesta? Nyt se onnistuu turvallisesti kaksipaikkaisilla tandem-ravikärryillä, jolloin pääset kokeneen apukuskin kanssa kokemaan ravihevosen vauhdin Vermon radalla. Tämä sopii isommankin ryhmän elämyspäivään ja vaikkapa synttäri- tai läksiäislahjaksi. Tandem-raviajelun hinta 30€/hlö, jos on vähintään 10 osallistujaa ja 35€/hlö, jos osallistujia on alle 10. Suojavaatteet (housut ja takit), turvaliivit, kypärät ja ajolasit sisältyvät hintaan.