Amazing Horse Race - hauska ja adrenaliinintäyteinen polttariaktiviteetti


Jännitystä ja yhteisöllisyyttä polttareihin

Kun polttarit lähestyvät, on aika miettiä aktiviteetteja, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Mikäli etsit jotain ainutlaatuista ja sykettä nostattavaa, olet oikeassa paikassa. Vermo tarjoaa elämyksiä, jotka yhdistävät vauhdin hurman ja yhteisöllisen hauskanpidon. Meillä voit järjestää polttariporukalle unohtumattoman päivän, jossa adrenaliini virtaa ja nauru raikaa.

Vermon ravirata on tunnettu Suomen pääraviratana, mutta se on myös monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka. Sijaintimme Espoon Leppävaarassa, hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella, tekee meistä helposti saavutettavan kohteen. Tarjoamme tilat niin pienille kokouksille kuin suurille messuille, ja monipuoliset palvelumme takaavat, että jokainen tapahtuma onnistuu yksityiskohtia myöten.

Elämyksiä hevosten parissa

Hevosurheilu on täynnä tunteita ja elämyksiä, ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden viettää polttaripäivää. Vermossa voit kokea hevosurheilun jännityksen aitiopaikalta ja samalla nauttia ystäviesi seurasta. Meidän kauttamme voit varata oman aition, josta seurata kisoja ja kannustaa suosikkejasi voittoon. Tämä on aktiviteetti, joka sopii kaikille, riippumatta siitä, oletko hevosurheilun konkari vai ensikertalainen.

Meillä on myös mahdollisuus järjestää ohjattuja kierroksia, joissa pääsette tutustumaan raviradan kulisseihin ja hevosten maailmaan. Kierroksen aikana saatte tietoa hevosurheilusta, hevosten hoidosta ja valmennuksesta, mikä tekee päivästä entistäkin antoisamman. Hevosten läheisyys ja niiden voiman tunteminen luo ainutlaatuisen yhteyden luontoon ja eläimiin.

Täydelliset puitteet tapahtumalle

Vermo ei ole vain ravirata, vaan se on myös tapahtumapaikka, jossa on järjestetty lukuisia erilaisia tilaisuuksia. Meillä on kokemusta niin konserteista, konttitoreista, näyttelyistä kuin sotilasvalatilaisuuksistakin. Infrastruktuurimme ja tilamme ovat joustavat, ja ne voidaan muokata juuri teidän tarpeisiinne sopiviksi. Olipa kyseessä sitten intiimi illanvietto tai suurempi juhla, meiltä löytyy ratkaisu.

Katsomon ravintolapalvelut ja erilaiset kokoustilat tarjoavat loistavat mahdollisuudet yhdistää aktiivinen päivä ja rento yhdessäolo. Voitte nauttia herkullisista tarjoiluista ja virvokkeista samalla, kun suunnittelette illan seuraavia vaiheita. Me Vermossa haluamme, että tapahtumanne on juuri sellainen kuin olette toivoneet, ja olemme valmiita räätälöimään palvelumme vastaamaan toiveitanne.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä

Kun haluatte, että polttaripäivästä tulee ikimuistoinen, ota yhteyttä Vermoon. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään kaikissa järjestelyissä ja vastaa kaikkiin kysymyksiinne. Voimme yhdessä suunnitella päivän, joka ylittää odotuksenne ja jättää jäljen jokaisen osallistujan muistoihin.

Vermo Areenan sivuilla voitte tutustua palvelutarjontaamme tarkemmin. Olipa toiveenne millainen tahansa, me Vermossa teemme kaikkemme, että polttaripäivästänne tulee täydellinen. Odotamme innolla, että saamme olla osa teidän juhlaanne!