Amazing Horse Race - unohtumaton elämys polttareihin


Kun suunnittelet ikimuistoista polttaripäivää, haluat varmasti tarjota morsiamelle tai sulhaselle ainutlaatuisen kokemuksen, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tulevaa avioliittoa kuin jännittävä päivä raviradalla, jossa adrenaliini virtaa ja ystävyyssuhteet syvenevät? Vermo tarjoaa juuri tätä – unohtumattoman elämyksen, joka yhdistää urheilun, viihteen ja yhteisöllisyyden.

Vermo sijaitsee Espoon Leppävaarassa, ja sen keskeinen sijainti sekä erinomaiset julkiset liikenneyhteydet tekevät siitä helposti saavutettavan paikan kaikille juhlijoille. Ravirata-alueen monipuoliset tilat ja palvelut tarjoavat täydellisen ympäristön niin rentoon yhdessäoloon kuin jännittävään kilpailun seuraamiseen. Vermossa voit kokea raviurheilun huuman ja samalla nauttia laadukkaista ravintolapalveluista.

Raviurheilun tunnelmaa

Raviurheilu on sykähdyttävä laji, joka tarjoaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Vermossa pääset kokemaan tämän kaiken lähietäisyydeltä. Hevosten nopeatempoiset kilpailut ja kavioiden kopse luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka saa sydämen lyömään nopeammin. Tämä on elämys, joka sopii erinomaisesti polttareihin, sillä se tuo ryhmään lisää yhteistä tekemistä ja jännitystä.

Vermossa voit myös lyödä vetoa ja testata onneasi, mikä lisää entisestään päivän jännitystä. Kuka ryhmästänne onkaan paras hevosasiantuntija tai onnekas arvaaja? Vetojen tekeminen yhdessä voi olla hauska tapa lisätä kilpailuhenkeä ja tehdä päivästä vieläkin ikimuistoisemman.

Tilat jokaiseen tarpeeseen

Vermo ei ole vain Suomen pääravirata, vaan myös monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka. Alueen infrastruktuuri ja tilat soveltuvat loistavasti niin pieniin kokouksiin kuin suuriin messuihin. Polttaripäivänä voitte varata oman kokoustilan, jossa voitte pitää yksityisiä juhlia ennen tai jälkeen ravikilpailujen.

Katsomon ravintolapalvelut tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja, jotka täydentävät päivänne. Olipa kyseessä sitten kevyt lounas tai juhlava illallinen, Vermo pystyy tarjoamaan laadukkaat puitteet. Lisäksi tilavat pysäköintialueet takaavat, että kaikki vieraat pääsevät saapumaan ja lähtemään vaivattomasti.

Räätälöity elämys

Jokainen polttariporukka on ainutlaatuinen, ja Vermossa ymmärretään tämä. Siksi tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä tapahtuman juuri teidän toiveidenne mukaiseksi. Olipa kyseessä sitten intiimi illanvietto pienellä porukalla tai suurempi juhla koko ystäväpiirin kesken, Vermo Areenan asiantunteva henkilökunta auttaa järjestämään unohtumattoman päivän.

Vermo Areenan sivuilla voit tutustua kattavaan palvelutarjontaamme ja löytää inspiraatiota juuri teidän polttareihinne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä elämys, joka jää kaikkien mieleen. Vermossa polttaripäivästä tulee varmasti puhuttava tapahtuma, joka yhdistää ystävät ja jättää jälkeensä lämpimiä muistoja.