Elämyksellinen virkistyspäivä Vermon tapahtumakeskuksessa


Hevosurheilun jännitystä ja viihdettä Espoon sydämessä

Kun arki alkaa tuntua yksitoikkoiselta ja kaipaatte ryhmänne kanssa jotain erilaista ja elämyksellistä, Vermo tarjoaa täydellisen ratkaisun. Suomen pääraviratana tunnettu Vermo ei ole vain hevosurheilun kehto, vaan myös monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka. Espoon Leppävaarassa sijaitseva tapahtumakeskus on helposti saavutettavissa niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan niin yritysten virkistyspäiville kuin yksityistenkin juhlien järjestämiseen.

Vermon ravirata-alue tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa yhdistyvät jännittävä hevosurheilu ja ensiluokkaiset puitteet tapahtumille. Alueen infrastruktuuri mahdollistaa niin pienet kokoukset kuin suuret messutkin, ja tilavat pysäköintialueet varmistavat, että jokainen vieras saapuu paikalle vaivattomasti. Ravintolapalvelut ja monipuoliset kokoustilat takaavat, että tapahtumanne sujuu suunnitelmienne mukaan, oli kyseessä sitten tiimityöskentelyä edistävä virkistyspäivä tai asiakkaiden kanssa vietettävä ilta.

Elämyksiä jokaiseen makuun Vermo Areenalla

Vermo Areena ei ole pelkästään raviurheilun näyttämö, vaan se muuntautuu tarpeidenne mukaan moneksi. Oletteko kiinnostuneita musiikista, taiteesta tai vaikkapa historiasta? Vermossa on järjestetty menneisyydessä kaikkea konserteista konttitoreihin ja näyttelyistä sotilasvalatilaisuuksiin. Tämä monipuolisuus tekee Vermosta ihanteellisen paikan, kun haluatte tarjota jotain ainutlaatuista ja muistettavaa. Järjestämme tapahtumanne alusta loppuun saakka, huomioiden kaikki toiveenne ja tarpeenne.

Vermon tapahtumakeskuksen palvelutarjonta on laaja ja kattava. Tutustuaksesi tarkemmin siihen, mitä kaikkea voimme tarjota, suosittelemme vierailemaan Vermo Areenan sivuilla. Sieltä löydätte tietoa niin tilojen vuokrauksesta kuin tarjoamistamme palveluista. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme yhdessä tapahtuman, joka vastaa juuri teidän toiveitanne ja tekee virkistyspäivästänne unohtumattoman.

Räätälöityjä paketteja yrityksille ja yksityisille

Vermo ymmärtää, että jokainen tapahtuma on yksilöllinen. Olipa kyseessä sitten yrityksen sisäinen koulutuspäivä, asiakastilaisuus tai perhejuhla, meillä on tarjota sopiva paketti. Meidän avullamme voitte suunnitella päivän, joka yhdistää työn ja huvin saumattomasti. Kokenut henkilökuntamme auttaa teitä kaikessa, aina tilojen valinnasta catering-palveluihin ja ohjelman suunnitteluun.

Vermon ainutlaatuinen miljöö luo puitteet, jotka inspiroivat ja virkistävät. Meiltä löytyy niin modernit kokoustilat kuin viihtyisät ravintolatkin, jotka soveltuvat niin formaleihin tilaisuuksiin kuin rennompiinkin kokoontumisiin. Kertokaa meille toiveenne, niin me toteutamme ne. Yhdessä luomme tapahtuman, joka jää mieliin pitkäksi aikaa.

Hevosurheilun lumo – Kokemus, joka yhdistää

Hevosurheilu on sydäntä sykähdyttävää ja yhdistää ihmisiä yli sukupolvien. Vermossa pääsette kokemaan raviurheilun huuman läheltä, kun jännitätte yhdessä hevosten kiihkeää kilpajuoksua. Tämä on elämys, joka tuo ryhmänne yhteen ja jättää jokaiselle lähtemättömän muiston. Vermo tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua raviurheilun saloihin tarkemmin, järjestämällä opastettuja kierroksia ja työpajoja.

Olipa ryhmänne suuri tai pieni, Vermo tarjoaa elämyksiä, jotka vahvistavat yhteishenkeä ja tarjoavat ainutlaatuisia hetkiä yhdessä. Hevosurheilun parissa vietetty päivä on täynnä vauhtia ja vaarattomia tilanteita, jotka saavat adrenaliinin virtaamaan ja hymyn huulille. Tule kokemaan, kuinka Vermo herää eloon suurten kilpailupäivien aikana ja koe itse, miksi raviurheilu on niin kiehtovaa.