Haasta tiimisi Amazing Horse Racen jännittävässä kilpailussa


Etsitkö uutta tapaa vahvistaa tiimihenkeä ja tuoda työporukkaasi yhteen? Vermo tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden järjestää tiimille unohtumaton päivä hevosten parissa. Vermo on tunnettu Suomen pääraviratana, mutta se on myös monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Leppävaarassa. Täällä voit haastaa tiimisi osallistumaan jännittävään kilpailuun, joka yhdistää sekä strategian että hauskanpidon.

Vermo tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ansiosta paikalle on helppo saapua mistä päin Suomea tahansa. Alueen infrastruktuuri, tilavat pysäköintitilat, katsomon ravintolapalvelut ja monipuoliset kokoustilat mahdollistavat tapahtuman räätälöinnin juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Olipa kyseessä sitten pieni kokous tai suuri messutapahtuma, Vermo Areena on valmiina toivottamaan vieraanne tervetulleiksi.

Tiimiytyminen hevosten tahtiin

Hevosurheilu on tunnetusti jännittävää ja viihdyttävää, mutta Vermossa se on myös tiimiyttävä kokemus. Tiimikilpailu hevosten parissa ei ole pelkästään katselulaji, vaan se vaatii yhteistyötä ja taktikointia. Tiiminne pääsee tutustumaan raviurheilun saloihin ja oppimaan hevosten hoitoa sekä raviurheilun strategioita. Tämä on erinomainen tilaisuus oppia uutta yhdessä ja samalla vahvistaa tiimihenkeä.

Kilpailun aikana tiimit saavat tehtäväkseen ratkoa erilaisia pulmia ja suorittaa tehtäviä, jotka liittyvät hevosurheiluun. Tehtävät on suunniteltu niin, että ne edellyttävät tiimityöskentelyä ja luovaa ongelmanratkaisua. Tämä ei ole vain hauskaa ajanvietettä, vaan myös keino kehittää tiimin dynamiikkaa ja kommunikaatiota.

Monipuoliset tapahtumatilat jokaiseen tarpeeseen

Vermo Areena tarjoaa laajan valikoiman tiloja, jotka soveltuvat niin kokouksiin, seminaareihin kuin suuriin yleisötapahtumiinkin. Kokoustilojen moderni varustelu takaa, että tapahtumanne sujuu ilman teknisiä haasteita. Lisäksi Vermo Areenan ravintolapalvelut huolehtivat, että vieraitanne hemmotellaan laadukkailla tarjoiluilla koko tapahtuman ajan.

Vermo Areenan monipuolisuus ei rajoitu pelkästään sisätiloihin. Ulkoalueet tarjoavat upeat puitteet esimerkiksi yritysten kesäpäiville tai ulkoilmatapahtumille. Alueen viihtyisä ympäristö ja hevostoiminta luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka tekee tapahtumastanne varmasti muistettavan.

Räätälöity palvelu jokaiseen tapahtumaan

Vermo Areenan asiantunteva henkilökunta on valmiina auttamaan tapahtumanne suunnittelussa ja toteutuksessa. Oli kyseessä sitten pieni tiimikokous tai suuri yritystapahtuma, palvelumme muokataan vastaamaan juuri teidän toiveitanne ja tarpeitanne. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tapahtuma, joka ylittää odotuksenne.

Vermo Areenan sivuilla voitte tutustua kattavaan palvelutarjontaamme. Meillä on kokemusta monenlaisten tapahtumien järjestämisestä, kuten konserteista, konttitoreista, näyttelyistä ja sotilasvalatilaisuuksista. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja meidän tehtävämme on varmistaa, että tapahtumanne onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.