Kokouspaketteja ja elämyksiä Vermo Areenalla


Monipuoliset kokoustilat keskeisellä sijainnilla

Vermo Areena tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön niin pienille kuin suurillekin kokouksille. Espoon Leppävaarassa sijaitseva tila on helposti saavutettavissa niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kokouspakettimme on suunniteltu vastaamaan eri kokoisten ryhmien tarpeita, ja jokainen paketti sisältää kaiken tarvittavan onnistuneen kokouksen toteuttamiseen – modernista AV-tekniikasta herkullisiin tarjoiluihin.

Vermon kokoustilojen monipuolisuus mahdollistaa erilaisten tapahtumien räätälöinnin. Olipa kyseessä sitten intiimi työpaja tai suuri seminaari, meiltä löytyy sopiva tila jokaiseen tarpeeseen. Tilavat pysäköintialueet takaavat, että myös saapuminen tapahtumaan on vaivatonta. Kokouspäivän lomassa on mahdollista nauttia myös raviradan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja järjestää vaikkapa virkistävä kävelyretki alueella.

Elämykselliset tapahtumat Vermo Areenalla

Vermo Areena ei ole pelkästään kokousten pitopaikka, vaan se on myös elämyksellisten tapahtumien keskus. Alueella on järjestetty monenlaisia tapahtumia konserteista konttitoreihin ja näyttelyistä sotilasvalatilaisuuksiin. Tapahtumajärjestäjänä voit luottaa siihen, että meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua luomaan unohtumattoman tapahtuman, joka vastaa juuri sinun ja osallistujiesi toiveita ja tarpeita.

Vermon Areenan infrastruktuuri mahdollistaa lähes rajattomat vaihtoehdot tapahtumien toteuttamiseen. Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, perhejuhla tai suuri yleisötapahtuma, meidän tilamme ja palvelumme taipuvat monenlaiseen käyttöön. Katsomon ravintolapalvelut tarjoavat herkullisia vaihtoehtoja tapahtuman tarjoiluihin, ja erilaiset kokoustilat voidaan muokata juuri sellaiseksi kuin tapahtumasi vaatii.

Räätälöidyt palvelupaketit jokaiseen tarpeeseen

Kun suunnittelet tapahtumaa Vermo Areenalla, voit olla varma, että saat käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyn palvelupaketin. Meidän asiantunteva tiimimme on valmis kuuntelemaan toiveitasi ja auttamaan sinua jokaisessa tapahtuman järjestämisen vaiheessa. Olipa kyseessä sitten kokous, työpaja, seminaari tai suurempi tapahtuma, meiltä löytyy sopiva ratkaisu.

Vermon Areenan sivuilla voit tutustua kattavaan palvelutarjontaamme ja löytää inspiraatiota tulevaan tapahtumaasi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä tapahtumasi suunnittelu. Me Vermo Areenalla olemme sitoutuneet varmistamaan, että jokainen yksityiskohta on huolella mietitty ja että tapahtumasi on menestys alusta loppuun.