Montékurssit: Hölkkäkurssi kokeneille montératsastajille


Monté-ratsastuksen syventävät tekniikat

Monté-ratsastus, tuo jännittävä yhdistelmä raviurheilua ja ratsastusta, on kasvattanut suosiotaan myös Suomessa. Kokeneille montératsastajille suunnattu hölkkäkurssi tarjoaa mahdollisuuden syventää osaamistaan ja hioa tekniikoitaan. Vermo, tunnettu Suomen pääraviratana, on paikka, jossa monté-osaaminen kohtaa laadukkaat puitteet ja ammattitaitoisen ohjauksen. Tällä kurssilla keskitytään erityisesti ratsastajan ja hevosen yhteistyöhön, tasapainoon ja rytmiin, jotka ovat avainasemassa monté-ratsastuksessa.

Kurssilla perehdytään muun muassa oikeaoppiseen istuntaan ja ohjastuntumaan, jotka ovat perusta tehokkaalle ja turvalliselle ratsastukselle. Lisäksi opetellaan, miten säädellä hevosen vauhtia ja miten toimia erilaisissa kilpailutilanteissa. Kokeneiden montératsastajien hölkkäkurssi on suunniteltu niin, että jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja pystyy kehittämään taitojaan omalla tasollaan.

Hevosen valmennus monté-kilpailuihin

Monté-ratsastuksessa hevosen rooli on yhtä tärkeä kuin ratsastajan. Vermossa järjestettävällä kurssilla annetaan vinkkejä ja opastusta hevosen valmennukseen ja kilpailuun valmistautumiseen. Kokeneille montératsastajille suunnatussa hölkkäkurssissa käydään läpi, miten hevosen kuntoa ja suorituskykyä voidaan parantaa systemaattisella harjoittelulla. Tavoitteena on luoda vahva ja kestävä hevonen, joka pystyy suoriutumaan monté-lähdöistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kurssilla keskitytään myös hevosen hyvinvointiin ja sen merkitykseen kilpailusuorituksessa. Käytännön harjoitteiden kautta opitaan tunnistamaan hevosen tarpeet ja opetellaan, miten niitä voidaan tukea oikeanlaisella ravinnolla, levolla ja lihashuollolla. Hevosen valmennus monté-kilpailuihin vaatii tietoa ja taitoa, ja Vermossa tämä tietotaito on saatavilla.

Vermo – Monté-ratsastuksen tapahtumakeskus

Vermo ei ole ainoastaan Suomen pääravirata, vaan myös monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka. Monté-ratsastajille tarjottava hölkkäkurssi on vain yksi esimerkki Vermossa järjestettävistä laadukkaista tapahtumista. Espoon Leppävaarassa sijaitseva Vermo on helposti saavutettavissa niin julkisilla liikenneyhteyksillä kuin omalla autollakin, ja sen tilavat pysäköintialueet tekevät vierailusta vaivatonta.

Vermo Areenan monipuoliset tilat mahdollistavat erilaisten tapahtumien, kuten konserttien, messujen ja kokousten, järjestämisen. Monté-ratsastuksen hölkkäkurssi hyödyntää Vermo Areenan moderneja kokoustiloja teoriaopetukseen ja laadukasta ravirataa käytännön harjoituksiin. Ota yhteyttä Vermoon, niin räätälöimme tapahtuman tai koulutuksen juuri sinun tai ryhmäsi tarpeisiin.