Polttarit Amazing Horse Racen parissa - vauhdin hurmaa takuuvarmasti


Kun erityinen päivä lähestyy ja haluat järjestää unohtumattomat polttarit, mikä voisi olla parempi tapa viettää sitä kuin sydämentykytyksiä aiheuttavan hevoskilpailun parissa? Vermo tarjoaa juuri tätä – vauhdin hurmaa ja jännitystä, joka takaa ikimuistoisen kokemuksen koko polttariseurueelle. Täällä voit kokea ravikilpailun tuoman adrenaliinin ja samalla nauttia laadukkaista palveluista, jotka tekevät päivästäsi täydellisen.

Vermo sijaitsee Espoon Leppävaarassa, ja sen keskeinen sijainti sekä erinomaiset julkiset liikenneyhteydet tekevät siitä helposti saavutettavan paikan. Alueen monipuoliset tilat ja palvelut tarjoavat loistavat puitteet niin pienille kuin suurillekin tapahtumille. Olipa kyseessä sitten intiimi kokous tai suuri yleisötapahtuma, Vermo Areena muuntautuu tarpeidesi mukaan.

Hevosvoimaa ja elämyksiä

Vermo on tunnettu Suomen pääraviratana, mutta se on myös paljon muuta. Täällä voit järjestää polttarit, jotka yhdistävät vauhdin ja viihteen ainutlaatuisella tavalla. Hevoskilpailut tarjoavat jännittävää seurattavaa, ja voit kannustaa suosikkiasi voittoon yhdessä ystäviesi kanssa. Tämä on elämys, joka jää varmasti mieleen pitkäksi aikaa.

Ravirata-alueen infrastruktuuri on suunniteltu palvelemaan erilaisia tarpeita. Voit nauttia katsomon ravintolapalveluista ja seurata kilpailuja parhaalta paikalta. Kokoustilat ja muut tilat ovat muokattavissa, jotta voit luoda juuri sellaisen tapahtuman kuin haluat. Vermossa voit yhdistää polttarit vaikkapa konserttiin tai muuhun tapahtumaan, mikäli haluat tehdä päivästä vieläkin monipuolisemman.

Räätälöityä juhlaa sinun tarpeisiisi

Vermo Areenan asiantunteva henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan polttarit, jotka vastaavat toiveitasi. Oli sitten mielessäsi rento päivä hevosten parissa tai täyden palvelun juhla, me räätälöimme kokemuksen juuri sinun tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä, niin aloitetaan suunnittelu!

Tutustu Vermo Areenan monipuoliseen palvelutarjontaan verkkosivuillamme. Meillä on kokemusta niin konserteista, konttitoreista, näyttelyistä kuin sotilasvalatilaisuuksistakin. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja me varmistamme, että polttaripäiväsi on täynnä elämyksiä, naurua ja yhdessäoloa. Vermo on paikka, jossa juhlat saavat siivet ja jokainen hetki on täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita – turvallisesti, tietysti!