Tee työpäivästäsi unohtumaton Amazing Horse Racen parissa


Elämyksellinen työpäivä Vermo Areenalla

Kuvittele työpäivä, joka yhdistää tiimityön, strategisen ajattelun ja puhtaan adrenaliinin – kaiken tämän tarjoaa Vermo Areena, Suomen pääravirata ja monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka. Vermo Areenan sydämessä, Espoon Leppävaarassa, voit kokea työpäivän, joka ei jää vain kalenterimerkinnäksi, vaan muodostuu muistojen kultaamaksi kokemukseksi. Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ansiosta Vermo on helposti saavutettavissa, ja sen monipuoliset tilat tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön niin pienille kokouksille kuin suurille seminaareille.

Vermo Areenan infrastruktuuri on suunniteltu joustavuus edellä. Tilavat pysäköintialueet, viihtyisät ravintolapalvelut ja muunneltavat kokoustilat mahdollistavat tapahtuman räätälöinnin juuri sinun ja tiimisi tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten asiakastapaaminen, tiimibuilding-päivä tai yrityksen vuosijuhla, Vermo Areena luo puitteet unohtumattomalle päivälle. Ja mikä parasta, päivän kruunaa Amazing Horse Race, joka tuo lisämaustetta ja jännitystä tapahtumaanne.

Amazing Horse Race – Vauhtia ja viihdettä

Amazing Horse Race on Vermo Areenan kohokohta, joka tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen ja tiivistää työporukan yhteishenkeä. Hevoskilpailujen parissa voitte kokea yhdessä vauhdin hurmaa ja strategista pohdintaa, kun valitsette suosikkejanne ja kannustatte niitä voittoon. Tämä on erinomainen tapa lisätä työpäivään jännitystä ja pitää tiimin motivaatio korkealla.

Vermo Areenan tapahtumatarjonta ei rajoitu pelkästään raveihin. Alueella järjestetään vuoden ympäri erilaisia tapahtumia, kuten konsertteja, konttitoreja ja näyttelyitä. Amazing Horse Race -päivän yhteydessä voitte yhdistää työpäiväänne myös muita aktiviteetteja ja kokemuksia, jotka tekevät päivästä entistäkin monipuolisemman. Ota yhteyttä Vermo Areenan asiantuntevaan henkilökuntaan, niin he auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan täydellisen tapahtuman.

Räätälöityjä kokemuksia jokaiseen makuun

Vermo Areenan palvelutarjonta on laaja ja kattaa kaikki tarpeet aina teknisestä tuesta herkullisiin catering-palveluihin. Kokoustilojen moderni varustelu takaa, että esityksenne ja kokouksenne sujuvat ilman teknisiä haasteita. Ravintolapalvelut puolestaan huolehtivat, että vatsat pysyvät täynnä ja mieli virkeänä koko päivän ajan.

Vermo Areenan sivuilla voit tutustua tarkemmin palvelutarjontaan ja löytää inspiraatiota tulevaan tapahtumaasi. Olipa kyseessä sitten pieni tiimipalaveri tai suuri yritystapahtuma, Vermo Areenan henkilökunta on valmiina muokkaamaan kokemuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää – Vermo Areena on paikka, jossa työpäivästäsi tulee unohtumaton.