Virkistä tiimisi Amazing Horse Racen jännittävässä kilpailussa


Työyhteisön hyvinvointi on avainasemassa menestyvän liiketoiminnan rakentamisessa. Yhteinen aika ja kokemukset vahvistavat tiimin henkeä ja parantavat yhteistyötä. Tässä mielessä yritystapahtumat ovat korvaamaton työkalu, ja mikä olisikaan parempi tapa yhdistää hauskanpito ja tiimihenki kuin jännittävä hevoskilpailutapahtuma?

Vermo tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön yritystapahtumille. Sijaintimme Espoon Leppävaarassa, lähellä pääkaupunkiseutua ja hyvien liikenneyhteyksien varrella, tekee meistä helposti saavutettavan kohteen. Meillä on laaja kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä, ja infrastruktuurimme mahdollistaa monipuoliset ja muokattavat tilaisuudet – olipa kyseessä sitten pieni kokous tai suuri messutapahtuma.

Elämyksellinen päivä raviradalla

Hevoskilpailut ovat täynnä vauhtia ja jännitystä, ja ne tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tiimisi virkistämiseen. Vermossa voit kokea raviurheilun parhaimmillaan, ja samalla nauttia yhdessäolosta ja kilpailun tuomasta adrenaliinista. Meidän kauttamme voit järjestää oman yksityisen kilpailutapahtuman tai liittyä mukaan suurempiin ravipäiviin, joissa jännitys ja viihde ovat taattuja.

Ravirata-alueemme tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumille. Voit valita erilaisista kokoustiloista juuri teidän tarpeisiinne sopivan, ja katsomon ravintolapalvelut takaavat, että kukaan ei jää nälkäiseksi. Tapahtumanne voi sisältää esimerkiksi omat hevoskilpailut, tiimikilpailuja tai vaikkapa opastetun kierroksen tallialueella, jossa pääsette tutustumaan raviurheilun kulisseihin.

Räätälöity tapahtuma tiimillesi

Me Vermossa ymmärrämme, että jokainen yritys ja tiimi on ainutlaatuinen. Siksi olemme valmiita räätälöimään tapahtumanne juuri teidän toiveidenne mukaisesti. Olipa kyseessä sitten tiimin motivointi, asiakastilaisuus tai henkilöstön virkistyspäivä, meillä on tarvittava osaaminen ja tilat tehdä päivästänne unohtumaton.

Ota yhteyttä Vermo Areenan asiantuntevaan henkilökuntaan, niin suunnitellaan yhdessä tapahtuma, joka ylittää odotuksenne. Tutustu palvelutarjontaamme verkkosivuillamme ja koe, kuinka Vermo voi muuttaa tavallisen työpäivän elämykselliseksi seikkailuksi, joka jää tiiminne mieleen pitkäksi aikaa.

Monipuoliset tilat ja palvelut

Vermo Areena ei ole pelkästään Suomen pääravirata, vaan myös monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka. Meiltä löytyy tiloja niin pieniin kuin suuriinkin tapahtumiin. Käytössänne on modernit kokoustilat, laadukkaat ravintolapalvelut ja tilavat pysäköintialueet, jotka tekevät tapahtuman järjestämisestä vaivatonta.

Olipa kyseessä sitten konsertti, konttitori, näyttely tai muu erityistapahtuma, meidän tilamme taipuvat monenlaiseen käyttöön. Meillä on myös kokemusta erikoisempien tilaisuuksien, kuten sotilasvalatilaisuuksien, järjestämisestä. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja me Vermossa olemme täällä auttaaksemme teitä toteuttamaan ne.

Keskeinen sijainti ja saavutettavuus

Vermo sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Leppävaarassa, mikä tekee meistä erinomaisen valinnan niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vieraille. Hyvät julkiset liikenneyhteydet ja runsaat pysäköintitilat takaavat, että saapuminen tapahtumaanne on helppoa ja vaivatonta kaikille osallistujille.

Meille on tärkeää, että tapahtumanne sujuu suunnitelmienne mukaan, ja että jokainen vieras kokee päivän miellyttäväksi ja ongelmattomaksi. Vermo Areenan sijainti ja palvelut ovat avainasemassa, kun haluatte luoda tapahtumalle positiivisen ja mieleenpainuvan alun.