Derby-finalistit Everlasting Boogie, Blackbeard, Halley Wania ja Laxvikens Amiral keskiviikkona 4-vuotiaiden ryhmässä

Blackbeard voitti Derby-karsinnan ja starttaa keskiviikkona yhtenä nelivuotislähdön suosikkina (kuva: Pekka Salonen).

Hienotasoinen 4-vuotisryhmä tähdittää keskiviikon Toto65-iltaa. Peräti neljä Derbyn finaalihevosta on mukana.

Kenneth Danielsenin Everlasting Boogie, Tapio Lehtorannan Blackbeard, Markku Niemisen Halley Wania ja Tuomas Korvenojan Laxvikens Amiral raivasivat tiensä Derby-finaaliin. Laxvikens Hästarin kasvattama Laxvikens Amiral oli nelikon paras, se sijoittui hienosti neljänneksi. Hanna Lepistön voitokas Drogon palaa pikkutauolta ja on yksi kovista haastajista.

Toto65-kierros pyörähtää käyntiin hyvätasoisella lämminveristen ryhmällä. Juho Ihamuotilan Graham Hill palaa reilun kahden vuoden tauolta. Muscle Hilin poika menestyi hienosti 3-vuotiaana Ruotsissa. Zumuman, Rosima ja Bean Fighter ovat tiukkoja vastustajia keskiviikkona.

Tammasarja juostaan volttilähtönä ja 65-pelin kolmoskohteena. Ellen Halm pyrkii paalulta karkuun. Dodii, Lady Cash ja Kiikku’s Nea ovat takamatkan haastajia.

Kylmäveristen ykkössarjassa 13 hevosta kamppailee voitosta. Lähtö on tasainen. Ainakin Issakan Valo, Maisteri Jutila, Viisori ja Viesmanni nousevat takamatkalta voittotaistoon.

Kohti Divisioonia on Toto65-pelin päätöskohde. Siinä nähdään monta nousevaa hevosta. New Grove Xtacy, Aurelia’s Pearl KS, Denise Combo ja Kerry’s Power saivat sisimmät lähtöradat.

Tutustu ravien käsiohjelmaan tästä linkistä.