Hevosurheilun juhlaraveissa kakkukahvit 100 ensimmäiselle - Amazing Horse Race -näytöslähtö klo 19.05

Keskiviikon raveissa juhlistetaan 100-vuotiasta Hevosurheilu-lehteä. Ovet aukeavat klo 16 ja tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy. Kilpailut alkavat klo 18. Sadalle ensimmäiselle on katettu kakkukahvit illan otteluisännän tarjoamana. Tervetuloa tapamaan lehden tekijöitä ja osallistumaan arvontaan.

Illan ohjelmassa on myös Hevosurheilu-lehti 100 v - Amazing Horse Race. Lähdössä kisaavat Hevosurheilun kutsumat ohjastajat Ravikoulun hevosilla tandem-kärryistä. Lähtö ajetaan vauhdikkaana 1120 metrin autolähtönä oikeiden ravilähtöjen tapaan. Kisa starttaa ravien lähtöjen 3 ja 4 välissä n. klo 19.05. Tästä johtuen illan loput lähdöt ajetaan 10 minuuttia normaalia myöhemmin.

Hevosurheilu 100 vuotta -juhlaravit värittävät Vermon iltaa keskiviikkona

Hevosurheilu-lehti täyttää tänä vuonna 100 vuotta, ja synttäreitä juhlistetaan monella tapaa vuoden mittaan. Yksi vuoden kohokohdista on vuorossa keskiviikkona 15.5., jolloin Vermossa ravataan Hevosurheilu 100 vuotta -juhlaravit.

Raveihin on vapaa sisäänpääsy ja kakkukahvit on laitettu tarjolle 100 ensimmäiselle vieraalle. Lisäksi jännittävien ravilähtöjen lomassa voi osallistua arvontaan ja pyörittää onnenpyörää. Hevosurheilun toimitus on paikalla ja tavattavissa, samoin kuin markkinointi. Luvassa on myös ilmaisia diginäytteitä lehdestä.

”Ravit tuntuvat luontevalta tilaisuudelta juhlistaa lehtemme 100-vuotista taivalta, sillä raviurheilu ja tietysti raviurheilijat ovat lehtemme pääaihe ja kivijalka”, toimitusjohtaja Keijo Kinnula alustaa. ”Toivottavasti mahdollisimman moni lukijamme pääsee paikalle juhlaraveihin tapaamaan lehden tekijöitä ja viettämään yhteistä ravi-iltaa.”

Viime viikonloppuna julkaistu Jorma Kontion elämäkerta Jomppe – ravilegendan elämä ja elämän hevoset on myös myynnissä juhlaraveissa. Kirjan kirjoittanut Hevosurheilun toimittaja Harri Lind on paikalla signeeraamassa teoksia.

Ovet avautuvat kello 16 ja ravit alkavat kello 18.

Yksi urheilullisista kohokohdista on illan neljäntenä lähtönä ravattava Viisivuotispokaali, jossa derbyvoittaja Crepe Match avaa kautensa. Se saa vastaansa muut kovat viisivuotiaat: muun muassa Amazing Playerin, Corazon Combon ja Callela Nelsonin.