Juhannusviikon keskiviikkona tapahtuu: Kuuma Cupin karsinnat, Derby-sarja ja avoin Isokenkä

Kahden vuoden takainen Suomen mestari Atupem juoksee keskiviikkona Isokenkä-lähdössä (kuva: Pekka Salonen).

Keskikesän juhla juhannus lähestyy. Juhannusviikon keskiviikkona ajetaan hienotasoiset ravit, joissa on runsaasti nimilähtöjä. Ravien aikataulu on poikkeava, kun Westend Indiansin F-liigan edustusjoukkueen pelaajien Amazing Horse Race ravataan lähtöjen 3 ja 4 välissä. Lisäksi Kuuma Cupin finaaliin päässeiden hevosten taustajoukot valitsevat lähtöradat lähdön 7 jälkeen tallikaarteessa.

Toto65-kierros alkaa kolmella Kuuma Cupin karsinnalla, yksi karsinta ajetaan Kuopiossa. Finaali kymppitonnin ykkösellä juostaan heinäkuun ensimmäisenä keskiviikkona. Perfect Pleasure, Donna Arioso ja Stina Laday saivat hyvät lähtöpaikat Vermon ensimmäiseen karsintaan.

Juho Ihamuotilan valmentama Selfmade Tile aloittaa kilpailemisen Suomessa toisessa karsinnassa. Ainakin Arctic Dash, Xrai C.D. ja John Hoss tarjoavat tiukan vastuksen.

Kolmannessa karsinnassa on monta hyvin menestynyttä menijää. Centodieci, Daisy Nimbus, Kerry’s Power ja Dollar Combo kuuluvat suosikkeihin.

Derby-sarja juostaan 2620 metrin matkalla. Harri Koivusen valmentama Albarino Sala on ravannut neljä peräkkäistä voittoa. Se yrittää jatkaa tolppariviä radalta 12. Grande No Less, Cool Flame, Lady Cash, Anders, Mo Salah ja Lady Cheri kuuluvat koviin haastajiin.

Voitokkaan tauolta paluun tehnyt Atupem sai ykkösradan avoimeen Kultajousi-Isokenkään. Rinnalla on kova avaaja Lexus Dream. Mandela Zon ja Thai Profit ovat tuttuja avoimen lähdön menestyjiä.

Tammadivisioona on Toto65-kierroksen päätöskohde. One Night Only aloitti Suomessa hyvällä kakkossijalla, ja nyt voi olla jo voiton vuoro. Dame Lane, Global Chit Chat, Damore Mail ja Alice E pääsevät mailin matkalle One Night Onlyn tavoin hyviltä lähtöradoilta reissuun.

SELAA KÄSIOHJELMAA