Kansainväliset 3vihjaajat: Malmrot, Perttunen ja Niittynen antavat sunnuntain tipsit

Finlandia-viikonloppu huipentuu Kultajousi Finlandia-Ajoon, jonka voittaja saa 110 000 euroa. Kohdelähdöissä juoksee paljon kansainvälisiä hevosia. 3vihjaajat tuntevat myös ulkomailta saapuvat tähtivieraat.

Solvallan urheilujohtaja Anders Malmrot on jo vuosia toiminut Elitloppet-kisan järjestäjänä. Hän saapuu Vermoon paikalle ja kutsuu Finlandia-voittajan Elitloppetiin. Antti Perttunen on Kouvolan uusi toiminnanjohtaja. Hän järjestää Kymi Grand Prixin kesäkuussa. Riku Niittynen on ollut tämän vuoden Finlandia-Ajon järjestelyissä vahvasti mukana ja hoitanut yhteyksiä ulkomaille.

Daniel Redénin 5 Hail Mary on 3vihjaajien ykköstipsi Finlandia-Ajossa. Myös 2 Catullo Jet saa paljon kannatusta.

Vihjaajakolmikko uskoo vahvasti avauskohteen 11 Expo Wise Asiin, joka on suursuosikki 4-vuotiaiden Glenn Kosmos Memorialissa. Expo Wise As on asiantuntijoiden mukaan tuleva suurkilpailujen menestyjä.

Malmrotin toinen varma on kolmoskohteen 11 Evartti. Hän on jo kutsunut Antti Ojanperän kolminkertaisen ravikuninkaan Elitkampeniin. Perttusella on varma samassa lähdössä, se on 6 Issakan Valo. Niittysen toinen varma löytyy kuutoskohteesta, joka on Klass I-karsinta Solvallan Elitloppet-viikonlopulle. Niittynen uskoo Petri Salmelan Speed Mattersin voittavan.

KATSO 3VIHJAA-RIVIT