Käpylä Grand Prix ja Divisioonafinaalit tähdittävät - vaskikellon kutsu tuo Käpylän mieleen

Vermo tarjoilee parasta raviurheilua lauantaina. Loistavatasoiset Divisioonafinaalit tuovat hevosia ympäri Suomen. Lauantai-iltapäivä huipentuu vaskikellon soittoon, kun Käpylä Grand Prixin osallistujat kutsutaan lähtöön.

Jokaisessa lähdössä on maksimimäärä hevosia, ja palkintoja maksetaan yli 210 000 euroa. Divisioonafinaalien voittajat palkitaan kymppitonnilla.

Arvostetun Käpylä Grand Prixin voittoa tavoittelee 16 valjakkoa. Perusmatkalla on kova seitsikko. Ainakin Informed Am, Sands Gangster ja Brolle F kuuluvat suosikkeihin. Takamatkalla on 9 hevosta. Consalvo ja Majestic Man kilpailevat vielä tiistaina St Legerissä, joka ajetaan Teivossa. Kurri Jari Boko palaa vanhalle kotiradalleen. Hienovireinen Super Schissel ja tauolta palaava Global Beware värittävät kisaa, samoin kotiradan American Hero.

Toto75-kierros käynnistyy Hopeadivisioonafinaalilla. Reima Kuislan Mandela Zon nappasi maanantaina Kaustisella ykkösen, joka on kauden 20. Uutta voittoa haetaan kymppipaikalta. Hurjavireinen BWT Gazeau ja SM-kisan syyskuussa voittanut Yolo Savoy ovat tiukkoja kilpakumppaneita.

Kylmäveristen Pronssi- vs. Hopea- vs. Kultadivisioonafinaali on mielenkiintoinen, kun matkaan lähdetään kolmelta paalulta. Perusmatkalta starttaava Hurman Viesker jahtaa viidettä peräkkäistä ykköstä. 20 metrin hopeahevosten paalulla on monta kovaa nousijaa, Elan ja Viisori tulevat Mika Mäkelän tallista. Kultahevoset lähtevät 40 metrin takamatkalta. Aatsi, Morison ja Pyörylän Paroni ovat takaa-ajajat.

Jo ennen 75-kohteita on luvassa hienoa urheilua. Kohti divisioonia ja molempien rotujen Nousijadivisioonafinaalit ovat ohjelmassa, samoin Lady Liigan huipennus. Valmentajat ilmoittivat Liikkeelle.com-Lady Liigan finaaliin hienokuntoisia hevosia, ja voitosta käydään varmasti tiukka kamppailu.