Keskiviikko aloittaa Vermon hienon raviviikon divisioonakarsinnoilla

Lumi-Pete lähtee voitokkaana matkaan keskiviikon Nousijadivisioonakarsinnassa (kuva: Pekka Salonen).

Maaliskuun viimeisellä viikolla Vermo tarjoilee tasokasta raviurheilua keskiviikkona ja lauantaina. Keskiviikkona areenan valtaavat nousevat hevoset. Lauantaina ajetaan Toto75-kierros ja kaksi suurkilpailua Helsinki-Ajo ja Uudenmaan Upein.

Keskiviikon Toto65-kierros alkaa enintään 7000 euroa voittaneiden tammojen volttilähdöllä. Marika Enorannan Up Down Lily palaa tauolta, se on voittanut uransa kolme viimeisintä starttia. Lotta Leg, Image Vice ja Briljera haastavat takarivin lähtöpaikoilta.

Kylmäveristen Nousijadivisioona ajetaan lähtönä seitsemän. Tiia Taurun Lumi-Pete on löytänyt voittovireen. Nyt vastus kovenee, kun Nevan Tuisku, Rummeli, Aika-Ajo ja Supervoima ovat viivalla.

Bridge Commander pääsee lämminveristen Pronssidivisioonassa matkaan kolmospaikalta. Se voitti kauden aloitusstarttinsa tammikuussa ja voi hyvin palata taas voittajaesittelyyn. Nemea Kato on uusia pronssidivisioonalaisia ja kovakuntoisena heti varottava. Hugo Journey, Ray Boy ja Black Revenge ovat tottuneet menestymään.

Lämminveristen Nousijadivisioona päättää Toto65-kierroksen. Crazy For You palasi viimeksi tauolta ja oli neljäs. Lemmy Model, Knows Faith, Knows The Way ja Black Cash on nähty viime starteissa voittajaseremonioissa. Goldas Love on mielenkiintoinen uusi aloittelija Suomessa.

Enintään 60 000 euroa tienanneiden Tammadivisioona juostaan 2620 metrin matkalla ja ennen 65-kohteita. Edima pääsi voitonmakuun viimeksi Kuopiossa. Star Angus palaa tauolta. Se sijoittui viime syksynä kakkoseksi Villinmiehen Tammakilvassa ja Kasvattajakruunussa.

Keskiviikon käsiohjelman näkee tästä linkistä.