Kuuma Cupin hieno finaali Kuuman Keskiviikon pääkilpailuna

Marraskuu pyörähtää käyntiin komeasti. Kuuma Keskiviikko tuo bonuksia Toto65-peliin, ja myös urheilupuolella nähdään huikeaa menoa. Kuuma Cupin tasokas finaali juostaan illan kahdeksantena lähtönä.

Kuuma Cupin karsinnat ajettiin kahdella radalla. Cocktail S, Jeppas Winston ja Not Bad voittivat Vermon karsinnat. Komulaisen perhe Vieremältä kävi nappaamassa Börjesinillä finaalipaikan Oulun karsinnasta. Loppukilpailu on todella hienotasoinen, ja 8000 euron ykkösestä taistellaan tiukasti.

Kuuma Toto65-kierros käynnistyy tammalähdöllä. Vaikka osallistujia on vain seitsemän, niin laatua riittää. Tino Ärlingin Reality Hill voitti Vermossa syyskuun lopulla ja on yksi suosikeista.

Toto65-nelonen juostaan 2620 metrin matkalla. Kotiradan Kaiser Wibb ja Staro Quincy lähtevät rinnakkain radoilta 4 ja 5 tavoittelemaan voittoa. Tapio Lehtorannan Free Unique on voittanut neljä viimeistä kilpailuaan. Too Fit For You ja Kiikku’s Cashier ovat kunnossa ja kovia tekijöitä, vaikka saivat takarivin uloimmat lähtöradat.

Keskiviikon karkelot huipentuvat lämminveristen 65 000 euron ryhmään. Antti Ala-Rantalan Informed Am tulee Vermoon kahdeksan voiton putkessa, yksi ykkösistä tuli Jokimaa Tekee Tähtiä -kisassa. Vastus on nyt huippuluokkaa. Rosima, Eventful Swamp ja Thai Greenwich ovat eturivin sisimmillä radoilla. Jari Kinnusen Jakob K.Boko hurjasteli viimeksi Vermossa voittotuloksen 12,9a/2120m ja on ehkä Informed Amin kovin haastaja.

Ravien käsiohjelman näkee tästä linkistä.