Le Gros Bill palaa tauolta, aloittaa Karanor Teräsmiesliigassa

Le Gros Billin viimeisin Vermon-voitto on vuodelta 2021 (kuva: Pekka Salonen).

Ari Vianderin valmentama Le Gros Bill nähdään Vermossa keskiviikkona. Antti Teivaisen ajama 10-vuotias ori tulee tauolta, se kilpaili edellisen kerran heinäkuussa ja sijoittui Joensuu-ajossa kakkoseksi.

Le Gros Bill nähtiin jo 3-vuotiaana Kriteriumin finaalissa. Yli 250 000 euroa tienanneen hevosen suurin ykkönen 27 000 euroa tuli Suurmestaruuden voitosta. Le Gros Bill on juossut Finlandia-Ajossa kaksi kertaa. Vuonna 2020 se sijoittui kolmanneksi, Zarenne Fas – Double Exposure oli kärkikaksikko.

Le Gros Bill lähtee Voimaliigaan 40 metrin takamatkalta. Love No Pain, Al’s Boozy Suzy, Niina Tapanin valmennuksesta aloittava Joseph Boko ja Rahajamatch ovat kovia kilpakumppaneita 20 metrin paalulta ja Nemea Kato perusmatkalta.

Kylmäveristen tammalähtö aloittaa Toto65-kierroksen. Hollaus, Brenna, Humu-Liisa ja Suvelan Unelma pinkovat paalulta karkuun. Kokeneet M.A. Piste, Vennelmon Varma ja Naputus ovat takaa-ajajia.

Lämminveristen enintään 25 000 euroa voittaneiden ryhmä on Toto65-kierroksen päätöskohde. Siinä kilpailee monta viime viikkojen menestyjää: Chase, Richard Halm, Jeppas Winston, Kiikku’s Nea, Mickey Match ja kumppanit takaavat vauhdikkaan ja tasokkaan kilpailun.

Keskiviikon 28.2. ravien käsiohjelman näkee täältä.