Neljä Kuuma Cupin karsintaa keskiviikkona

Etelän hiihtolomakeskiviikon raveissa on ohjelmaa myös lapsille. Ilmaista ponitalutusta on halukkaille klo 17.30-19, katsomon alakerrassa on pomppulinna ja sisäkeppariareena käytettävissä koko tapahtuman ajan. Opastettu tallikierros Ravikoulun tallille starttaa katsomon edestä etusuoran voittajakehän luota klo 19.

Ravintolapisteissä on monenlaista herkkua tarjolla katsomon Voltin grillituotteista tallialueella sijaitsevan Tallituvan kotiruokabuffaan ja kahvilatuotteisiin. Näköalaravintola Ravillan à la carte -menun tai blinien lomassa herkuttelet läpi ravitapahtuman. Ravillan menun näkee ja pöytävarauksen voi tehdä ennakkoon tällä sivulla.

Ravit alkaa klo 18 - tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy!

Uudet ja nousevat hevoset valtaavat kaviouran keskiviikon Toto65-pelissä, kun neljä Kuuma Cupin karsintaa ravataan kohdelähtöinä

Kuuma Cupin karsinnoissa hevosen voittosumma kilpailusarjaan ilmoitettaessa sai olla enintään 4000 euroa. Vermon ensimmäinen karsinta on Toto65-pelin kakkoskohde. Tasaisesta joukkueesta ainakin Roberto Classico, Navy Blue, Vivienne V ja Stonecapes Wilma kuuluvat suosikkeihin.

Preacher, Ecarte. West Side Story ja Hurriganes saivat toiseen Kuuma Cupin karsintaan hyvät lähtöradat 2-5. Mascate Matchin täyssisko Mascara Match hakee finaalipaikkaa seiskaradalta.

Ranskassa syntynyt Jesper Williams on yksi suosikeista Kuuma Cupin kolmannessa karsinnassa. Sisimmiltä radoilta starttaavat Amazing Ironman ja The First Boy sekä takarivistä ponnistava Wik’s Noe Nee Pee ovat kovia haastajia.

Voitokas Baron Dana starttaa Kuuma Cupin neljännessä karsinnassa. Stoneisle Unique, Eleni, Callela Evelyn ja Gladiator Comery hakevat myös innokkaasti finaalipaikkoja.

Toto65-kierros käynnistyy vauhdikkaalla mailin ryhmällä. Love No Pain aloittaa Suomessa ja Markku Niemisen valmennuksesta. Callela Ikaros, Goodygoodytwoshoes ja Fazimo ovat kovia kilpakumppaneita.

Jack Of All Trades metsästää neljättä peräkkäistä voittoa lähtöradalta kahdeksan Toto65-pelin päätöskohteessa, joka on Länsicup-karsinta. Vastus on kova: Stonecapes Victor, BWT Ghoast, Barkov Evo, Rosetta Frido ja Grande No Less.

Kuuma Cupin finaali kymppitonnin ykkösellä juostaan keskiviikkona 6. maaliskuuta. Yksi karsinta ajetaan Kuopiossa. Karsintojen kaksi parasta jatkaa varmuudella finaaliin.

Ravien käsiohjelman näkee tästä linkistä.