Ravivalmennuksen peruskurssi Vermossa 10.-12.8.

Ravivalmennuksen peruskurssi, C-taso, järjestetään Vermo Areenalla torstaista lauantaihin 10.-12.8. Kurssi antaa mahdollisuuden osallistua syventävään ravivalmennuksen B-kouluun.

Kurssilla käydään tiivistetysti läpi hevosen fysiologiaa, anatomiaa, ruokintaa, eläinlääkintää, fysioterapiaa sekä käytännön valmennusta ja kilpailutusta. Kouluttajina toimivat Anne Takapuro, Susanna Simonen, Jutta Ojala sekä Ismo Haapanen.

Osallistumismaksu 285 euroa maksetaan ennakkoon Liveto-lipunmyyntijärjestelmässä Vermo Shopissa tai tästä linkistä. Kurssimaksu sisältää huippukoulutuksen aineistoineen sekä kahvit ja makeaa/suolaista kahvileipää jokaisena päivänä. Lounas on omakustanteinen, lounasmahdollisuus Vermon tallikahviossa perjantaina ja lauantaina listan mukaan. Muistathan mainita mahdollisista ruoka-aineallergioista kurssimaksun yhteydessä Lisätiedot-kohdassa.

Kurssilla tehdään perjantaina 11.8. ratatestaus yhdelle hevoselle, tähän valitaan ensisijaisesti jonkun kurssilaisen hevonen. Nyt on siis mahdollisuus saada omalle hevoselle ratatestaus (laktaatti-, syke- ym. arvot) ammattilaisten opastuksessa. Testaukseen valitaan myös varahevonen. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulla olisi tähän sopiva, toimiva hevonen. Kouluttajat valitsevat hevosen tarjotuista, ja testi on valitulle maksuton. Kurssille osallistuminen ei kuitenkaan vaadi omaa hevosta.

Kurssin aikataulu

  • to 10.8. klo 14.30-20
  • pe 11.8. klo 8.30-20
  • la 12.8. klo 8.30-14

Mahdollisesta majoitustarpeesta jokainen kurssilainen vastaa itse.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu maksamalla osallistumismaksu 285 euroa Vermo Shopissa 1.8.2023 mennessä. Kurssimaksun voi saada takaisin sairaustapauksessa vain lääkärintodistusta vastaan. Lisätietoa kurssista saa 22.6. asti ja uudelleen 31.7. alkaen Jarkko Korhoselta jarkko.korhonen@vermo.fi tai p. 045-7881 6203.

Tarkemmat paikat ja kurssiohjelma lähetetään ilmoittautuneille myöhemmin.

Osallistujien maksimimäärä on 30. Paikat myydään ostojärjestyksessä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Koulutusta ei järjestetä, mikäli ilmoittautuneita on alle 20. Tällöin osallistumismaksut palautetaan täysimääräisinä.