Tammalähtö, Junioritähti, Voimaliiga ja divisioonakarsintoja - hienoa sporttia ystävänpäivänä

Brolle F. voitti viimeksi Vermossa tammikuussa (kuva: Pekka Salonen).

Keskiviikkona 14.2. jatketaan tasokkailla Toto65-raveilla. Lähtölistoilta löytyy paljon viime viikkojen menestyjiä.

Toto65-kierros aloitetaan kylmäveristen tammalähdöllä. Hienovireiset Zähikäinen, Villilempi ja Mieletön Melinda starttaavat perusmatkalta. Sanahelinä, Suvelan Unelma ja M.A. Piste jahtaavat karkuun yrittäviä takamatkoilta.

Hevari Junioritähti marssittaa areenalla nuoria kuskilahjakkuuksia. Tino Keväänranta kävi valloittamassa Jägersron tiistaina ja ajoi voiton Jerry Riordanin valmentamalla Lucifer Bokolla. Vermon valloitusta hän yrittää Emma Väreen Scorpion Comeryllä. Macce ja Tuukka Varis sekä kotiradan Ranch Tquila ja Kyösti Blomerus ovat kovia haastajia.

Haastajadivisioona juostaan 65-pelin neloskohteena. Se on yksi illan helmistä, kun viivalla ovat muun muassa Alice E, Leemark’s Icy, Too Fit For You, Smokin Boy, Nemea Iceman, Lake’s Elmer ja Galileo Way.

Juho Hanhimäen Brolle F voitti vuodenvaihteessa ajetut stayerlähdöt, ensin Neljä Kilometriä ja sen jälkeen Karanor Teräsmiesliigan. Antti Teivaisen ajama Brolle F metsästää nyt Kivikylä Voimaliigan ykköstä. Eventful Swamp, Thai Greenwich, Saonoi ja Rahajamatch ovat tiukkoja vastustajia.

Keskiviikkoillan päätöslähtö on 2620 metrin matkalla ajettava Tammadivisioona, jossa on mukaan 16 valjakkoa. Zara Avenger, Cocktail S ja Dodii ovat kovat paaluhevoset. Digthisclass, Infinette ja Make It Up starttaavat 20 metrin takamatkalta. Tammalähdöissä menestyneet Goodygoodytwoshoes ja Al’s Boozy Suzy ovat 40 metrin pakilla.

Ilta käynnistyy avoimen luokan montélähdöllä. Target Kronos viihtyy myös satula selässä. Se ravasi viime kaudella lähes 17 000 euroa montélähdöistä ja juoksi myös Solvallan Elitloppet-montéssa. Anette Antti-Roikon ratsastama Target Kronos kohtaa keskiviikkona tasaisen joukon tuttuja montéhevosia.

Ravien käsiohjelma tästä linkistä.