Tammat pääosissa jouluviikon raveissa - Tammatähdessä hevosia kolmella paalulla

Työmyyrä M.A. Piste juoksee vuoden 48:nnen kilpailunsa keskiviikkona (kuva: Pekka Salonen).

Kylmäveristen Tammatähti on jouluviikon keskiviikkoravien nimikilpailu. Se päättää Toto65-kierroksen.

Tammatähdessä hevosia starttaa kolmelta paalulta. 40 metrin takamatkalla on kova kolmikko, joka on tuttu myös Kouvolan Kuningatarkilpailuista. Tauolta palaava Tutun Impi, M.A. Piste ja Hulluduunari ovat kokeneita kilpatammoja. Jouni Hinkkasen M.A. Piste voitti Vermossa marraskuun lopulla Tammalähdön.

Pirttilän Olga nähtiin myös Kouvolan Kuninkuusraveissa. Se lähtee Varoituksen kanssa 20 metrin takamatkalta. Paalun kuusikosta Suvelan Unelma on varmassa kunnossa. Franselmi on ravatessaan aina vaarallinen.

Seiskalähtönä ja troikkakohteena ajettava lämminveristen volttilähtö on yksi keskiviikon helmistä. Pt’s Revit, Ivory Donut. Cheval Mon Ami ja Franz Jäger pyrkivät paalulta karkuun. Takamatkan kahdeksikosta ainakin Deep Blue Font, Callela Ikaros, Joseph Boko ja Kyle Web ovat tiukkoja takaa-ajajia.

Voittokoneet Rosima (10 ykköstä 2023) ja Informed Am (14 voittoa 2023) kohtaavat enintään 62 500 euroa tienanneiden ryhmässä. New Grove Waylon, Erv Zet ja Magazine Match ovat viime starteissa kilpailleet myös voitokkaasti.

Ravien käsiohjelman näkee tästä linkistä.