Tammojen JouluCup-finaali ja hienotasoiset divisioonakarsinnat tähdittävät pikkujouluraveja

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Vermossa ajetaan vielä kahdesti ennen joulunpyhiin hiljentymistä. Lauantain Toto75-raveissa nähdään paljon viime viikkojen menestyjiä. Pikkujouluravit alkavat kello 16. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

Tammojen JouluCup-finaaliin hevosia karsittiin Vermon ja lännen ratojen toimesta. Lauantaina 14 tammaa tavoittelee 7000 euron ykköstä.

Emma E ja Makes Me Credit voittivat enintään 10 000 euroa tienanneiden karsinnat. Credit To Easy ja Wildrose Sala ottivat ykköset enintään 25 000 euron ansainneiden karsinnoissa. Enintään 90 000 euroa voittaneiden ykkönen Manstone Two U ei juokse finaalissa, mutta sen neljä kovaa haastajaa nähdään viivalla.

Komeaa kylmäverivauhtia on luvassa Pronssi- vs. Hopeadivisioonakarsinnassa. Masavesa, Rannan Pomo ja Häyrilän Hero pinkovat paalulta karkuun kovia hopeadivisioonalaisia. Takaa-ajajista Tangen Ove, Mitori, Hurman Viesker ja Issakan Valo ovat esittäneet erinomaista kuntoa.

Toto75-pelin päätöskohde on Pronssidivisioonakarsinta. Show Must Go On on ollut vakuuttava voittostarteissa, mutta nyt Reima Kuislan hevonen hyppää kovempaan divisioonaan. Thai Greenwich ja kumppanit haastavat voittokoneen tosissaan.

Paikalle kannattaa tulla jo ennen 75-pelin kohteita. Iltapäivän ensimmäinen lähtö on kylmäveristen monté, jossa juoksee 15 hevosta.

Kaksivuotiaiden lämminveristen lähtö ajetaan iltapäivän toisena koitoksena. Terno Grönstrandin Top Hit on takamatkan hevosista ansioitunein.

Team Vermon No Limit Giant kilpailee kolmoslähdössä. Pekka Korven valmentamalla tammalla on kuutosrata. Voitokas Cheeky Shade lähtee ulkopuolelta.

Ravien käsiohjelmaan voi tutustua tästä linkistä.