Tasokas ja tasainen Kuuma Cupin finaali keskiviikon Toto65-kierroksen päätöskohde

Lake's Elmer oli yksi kolmesta Kuuma Cup -karsintavoittajasta (kuva: Pekka Salonen).

Talvimalja-lauantain jälkeen jatketaan hienoilla keskiviikkoraveilla. Kuuma Cupin finaalissa taistellaan kymppitonnin ykkösestä.

Joni-Petteri Irrin valmentama Lake’s Elmer, Teemu Okkolinin Bigwig Swamp ja Etta Pakkasen Business School voittivat karsinnat. Ne kuuluvat suosikkeihin myös finaalissa, mutta tasoa ja laajuutta lähdöstä löytyy. Infinette, William Way ja Jeppas Winston olivat karsintojen kakkosia.

Toto65-kierros alkaa enintään 120 000 euroa voittaneiden lämminveristen ryhmällä. Amazing Player on hienossa vireessä. Irina Sarinin ruuna lähteen voitontavoitteluun eturivin uloimmalta lähtöpaikalta. Joseph Boko, Sahara True Lies, The Dude ja Callela Ikaros ovat haastajia.

Nousijadivisioonassa juoksee monta voitokasta menijää, Cocktail S, The Greek Sox, Ready Boss, Black Cash ja The Paragon.

Molemmille roduille ajetaan 3120 metrin volttilähdöt. Kylmäveristen koitos on tasainen, Luosalan Taisto yrittää paluuta voittajaksi. New Grove Xtacy hakee myös paluuta voittokantaan lämminveristen stayermatkalla. Vastus on kova. Toinen voittokone Furiosa Wohlrab on takamatkalla.

Säihkeen Sähinä tulee Kylmäveristen Hopeadivisioonassa takaisin radoille pitkältä tauolta. Edellinen kilpailu on voittostartti Forssan Kuninkuusraveista heinäkuulta 2022. Sipisee on toinen tauolta palaaja. Vastassa on talven menestyjät Rallin Muiston, Issakan Valon ja Hurman Vieskerin johdolla.

Hienoa urheilua on luvassa jo ennen 65-kohteita. Alokassarjassa, lähtö 3, starttaa kuusi 3-vuotiasta. Viisi niistä lähtee paalukarsinasta, ja Brandon Orden on takamatkalla.

Selaa käsiohjelmaa tästä linkistä.