Valtakunnan parhaat 5-vuotiaat Toto65-pelin avauskohteessa Hevosurheilun juhlaraveissa

Upea Finlandia-viikonloppu on takana. Vermo palaa kilpa-areenaksi puolentoista viikon tauolta, ja heti on tarjolla raviurheilua huipulta. Viisivuotispokaali on Toto65-pelin avauskohde, ja mukana on ikäluokan eliitti. Raveissa juhlitaan myös satavuotiasta Hevosurheilu-lehteä, ilmaisen sisäänpääsyn lisäksi on sadalle ensimmäiselle tarjolla kakkukahvit.

Crepe Match toteutti Harri ja Olli Koivusen unelman ja voitti Suuren Suomalaisen Derbyn. Creatinen poika palaa tauolta, ja sen uskotaan tällä kaudella nousevan aikuisten hevosten huippujen joukkoon. Corazon Combo voitti Kriteriumin ja oli Derbyssä kakkonen. Kunto on vahvassa nousussa. Amazing Player on tämän kauden kohuhevonen. Se on voittanut jo 8 kertaa. Finlandia-viikonloppuna se hankki paikan Solvallan Elitloppet-lauantain Hopeadivisioonaan.

Laxvikens Amiral on toinen kova nousija. Callela Nelson voitti marraskuussa Kasvattajakruunun. Kotimaiset toivot saavat vastaansa Monastery Bokon, joka kuuluu ikäluokkansa kärkihevosiin Ruotsissa. Se oli 2-vuotiaana kakkonen Svensk Uppfödningslöpningissä ja toinen myös 3-vuotiaana Elitloppet-viikonlopun Treåringselitenissä.

Nuorten ohjastajien Kivikylän Komeetta -lähtö on 65-pelin kakkoskohde ja mielenkiintoinen pelipähkinä. Jere Hurmeen ajama Scorpion Comery, Suvi Vaittisen Macce ja Tiia Vehviläisen Richard Halm kuuluvat suosikkeihin.

Kylmäveristen enintään 110 000 euroa voittaneiden ryhmä on yksi kierroksen helmistä. Kinderi, Kuuselan Wiltteri ja Tangen Ove starttaavat sisimmiltä lähtöradoilta. Ainakin Vonkari. Hurman Viesker, Core ja Suvionni haastavat tiukasti.

Espoon Palkinnossa kakkoseksi kirinyt EL Indeed hakee paluuta voittokantaan mailin ryhmässä. Elina Laakkosen silmäterä lähtee matkaan ykkösradalta. Goodygoodytwoshoes, Cream Candy, An-Dorra ja Magic Madonna ovat tuttuja kilpasiskoja.

SELAA KÄSIOHJELMAA