Viisori, Elan ja Aatsi uusintamatsissa keskiviikon ryhmässä

Viisori valloitti Vermon Kultadivisioonan finaalin 11.11. (kuva: Roope Kiviranta)

Kylmäveristen avoin ryhmä tähdittää marraskuun keskiviikkoa. Pronssi- vs. Hopea- vs. Kultadivisioonafinaalin kärkikolmikko ottaa jälleen mittaa toisistaan.

Mika Mäkelän tallin Viisori ja Elan nappasivat kaksoisvoiton Vermon finaalissa lauantaina 11. marraskuuta. Aatsi nousi pisimmältä takamatkalta kolmanneksi. Koko kärkikolmikko on mukana, mutta arvontatuurit eivät olleet parhaat. Aatsi ja Elan ovat eturivin uloimmilla radoilla ja Viisori kymppipaikalla. Suomenhevospuolelta myös Siru Juutisen Morison on kova vastustaja.

Antti Ala-Rantala tuo kaksi kovaa kylmäveristä Vermon ryhmään. Ruotsin Derbykolmonen ja Norjan Derbykakkonen Havglimt voitti viimeksi Ylivieskassa, Ala-Rantala itse ajaa Vermossa. Nyland on Ala-Rantalan tallin tähtihevonen. Se palailee tauolta, ja keskiviikon startti on kolmas.

Toto65-pelin päätöskohteina ajetaan divisioonakarsintoja. Brolle F, Morris ja Lake’s Diana miehittivät sisimmät lähtöradat Pronssidivisioonassa. Magazine Match voittoa odotellaan, se starttaa nelosradalta. Manuzio Hanover otti ensimmäisen ykkösensä Suomessa viimeksi Teivossa.

Hienotasoinen Nousijadivisioona päättää ravi-illan. Papa Rock ja Kuuma Cupin finaalin voittaja Jeppas Winston jahtaavat kolmatta peräkkäistä ykköstä. Kumpi sen saa vai nappaako voiton joku kovista vastustajista? Ainakin Brad Orden, Uptown Kemp ja Longfriday Luxi ovat kyvykkäitä haastajia.

Selaa ravien käsiohjelmaa tästä linkistä.