Poni- ja hevosvoimat valtaavat Vermon heinäkuussa - kaikkiin raveihin ilmainen sisäänpääsy

Heinäkuussa alueella tapahtuu monenlaista, ja kahtena viimeisenä keskiviikkona pidämme ravivapaata. Sitä ennen seurattavaa on niin perheen pienimmille poniraveissa kuin After Work -hengessä vähän vanhemmillekin perjantairaveissa. Kaikkiin heinäkuun ravitapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy!

Vermon heinäkuussa tapahtuu

  • Konttitori sunnuntaina 14.7. klo 9-14 - lue lisää tältä sivulta >>
  • Keskiviikon Toto65-ravit 17.7. klo 18 - ohjelmassa mm. 25 000 euron ykköspalkinnon Propulsion 3-vuotissarjan finaali - selaa käsiohjelmaa >>
  • Kesäperjantain After Work & Toto75 yhdessä Vieremän raviradan kanssa 19.7. - aloitus Vermosta klo 17

Alueella on raveissa auki kolme terassia, Street Bar Voltti ja tallikahvio. Myynnissä on grilli- ja kahvilatuotteet, hot wingsejä, panineja, jäätelöä ja virvokkeita. Ravintola Ravilla on suljettuna 11.8. saakka.

Kesäperjantai Vermo-Vieremä 19.7.

Tammikuun peruttujen ravien korvaava päivä löysi paikkansa kalenterista 19.7. Kesäisenä perjantai-iltana lyömme hynttyyt yhteen Ylä-Savon Vieremän radan kanssa. Ohjelmassa on yhteinen Toto75-kierros, jonka ensimmäiset osalähdöt ajetaan Vermossa ja ratkaisukohteet Savon sydämessä. Ravitarjonta alkaa Vermosta jo klo 17 ja lähdöt ajetaan limittäin. Neljään tuntiin mahtuu peräti parikymmentä ravilähtöä molemmilta paikkakunnilta. Ravitykitystä on luvassa siis koko illan.