Itsenäisyyspäivän Kuuma Keskiviikko, paljon tapahtuu: Tammojen JouluCup-karsinnat, Karanor Teräsmiesliiga ja avoin ryhmä

Itsenäisyyspäivän vietto aloitetaan Vermosta. Keskiviikon ravit alkavat klo 13. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy, ja Veikkaus-korttietuna saa ilmaisen käsiohjelman. Yhdeksän lähdön jälkeen ehti hyvin seuraamaan illan juhlia.

Tammojen JouluCupin karsintoja ajetaan kolme, finaali on vuorossa T75-lauantaina 16. joulukuuta. Ensimmäinen karsinta juostaan jo ennen 65-kohteita. Al’s Boozy Suzy on saapunut lohjalaisen Jenni Lustin valmennukseen ja on yksi suosikeista. Ainakin Lake’s Diana ja Stonecapes Ulrica haastavat.

Lämminveristen avoin ryhmä aloittaa Toto65-kierroksen. Suomeen palannut ja Vermossa Marinka Salmisen tallissa valmentautuva MAS Capacity on ykkösradalla. Turun kultadivisioonan voittanut American Hero on vierellä.

Karanor Teräsmiesliiga on 65-kakkonen. Staro Quincy kokeilee stayermatkaa. Truthisoutthere, Edwin Orden ja Franz Jäger ovat kovia vastustajia takamatkalta.

Kylmäveristen 2620 metrin volttilähdössä jatketaan 65-kierrosta. Rallin Muisto pääsee matkaan 20 metriä edempää kuin Siirin Valtsu ja Elan.

Enintään 25 000 euroa tienanneet tammat kilpailevat toisessa JouluCup-karsinnassa, 65-nelonen. Titania Hills aloittaa Suomessa ja Juha Utalan valmennuksesta. Ivory Susanne ja Callela Beta lähtevät sen sisäpuolelta. Fux, Wildrose Sala ja Emily Quackfaster kuuluvat koviin kilpasiskoihin.

Kolmannessa JouluCupin karsinnassa, 65-vitonen, nähdään tammoja, joiden voittosumma on enintään 10 000 euroa. Emma E, Cocktail S, Amanda Evo ja BWT Ghost jahtaavat tiukimmin finaalipaikkoja.

Toto65-kierros päättyy hienotasoiseen enintään 60 000 euroa tienanneiden ryhmään. Brolle F, Take The A.Train ja Might Be Romeo miehittivät sisimmät lähtöradat. Ciak Bi aloittaa Riku Salmisen ajamana Suomen kilpailunsa. Rahajamatch hakee paluuta voittokantaan kasiradalta.