Derbyn TammaChampion ja Kuuma Cupin finaali avaavat kesäkuun, Ratsastajaraveissa myös hienotasoinen montélähtö

Kymppitonnin ykkösistä taistellaan Derbyn TammaChampionissa ja Kuuma Cupin finaalissa. Kesäkuun ensimmäinen keskiviikko on kerännyt hienoja hevosvoimia peräti 11 lähtöön.

Derbyn TammaCahmpionin isoa pottia jahtaa 12 komeasti menestynyttä 4-vuotiasta tammaa. Callela Ellen ja Christine L Garden olivat ykkönen ja kakkonen Kuopio Stakesin finaalissa. Markku Niemisen valmentama Callela Ellen lähtee Vermossa vitospaikalta. Tauolta palaava Sands Hybrid ja Sofia Evo valloittivat sisimmät lähtöradat. Icella, Nothingcomes ja Extrema kuluvat myös tammojen kärkikastiin.

Kuuma Cup päättää tasokkaan Toto65-kierroksen. Sen karsinnat ajettiin pari viikkoa ennen finaalia Vermossa ja Oulussa. Callela Kickoff, Ken’s Carlos, Vincent C.D. ja ysipaikalta finaalin lähtevä Claire di Quattro voittivat karsinnat.

Ratsastajaraveissa ajetaan ennen 65-kierrosta hienotasoinen montélähtö, joka on samalla SM-karsinta. Kultadivisioonahevoset Quite A Lover ja M.S. Triple J ovat näyttäneet, että myös monté sujuu erinomaisesti. Redhot Tap Dancer, Prime Lini ja kumppanit haastavat.

Karanor Teräsmiesliiga aloittaa Toto65-kierroksen. Eliittisarjalainen Global Withdrawl hakee paluuta voittokantaan 40 metrin takamatkalta. Callela Ikaros ja Thai Greenwich ovat kovia kiinniotettavia.

Kylmäveristen Pronssidivisioona on 65-kakkonen. Tuurin Tuli, Bramee, Rantaniemelän Savu, Luosalan Taisto ja Siirin Farssi valtasivat sisimmät lähtöradat. Birger nousee voittotaistoon ysipaikalta.

Pekka Korven valmennustallin Arctic Dexpress ja Captain Kronos kuuluvat suosikkeihin 65-kolmosessa. Viimeksi Kuopio Stakesin finaalissa juossut Quiddish Wurst sekä Space Oddity ja Napoleon Fortis ovat kovia vastustajia.

Suvionni starttaa 40 metrin takamatkalta kylmäveristen 2620 metrin volttilähdössä, joka on 65-vitonen. Tatuari, Briljantti Buugi ja Vonkari pinkovat 20 metriä edempää karkuun.

SELAA KÄSIOHJELMAA >>