Järjestä unohtumaton yritystapahtuma Vermo Areenalla


Vermo Areena - Monipuolinen tapahtumien näyttämö

Vermo Areena, Suomen pääravirata, on tunnettu paitsi jännittävistä ravikilpailuistaan, myös monipuolisena tapahtumapaikkana. Espoon Leppävaarassa sijaitseva areena tarjoaa ainutlaatuiset puitteet niin pienille kokouksille kuin suurille messutapahtumillekin. Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet ja laajat pysäköintitilat takaavat, että järjestämäsi yritystapahtuma on helposti saavutettavissa niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vieraille.

Areenan monipuoliset tilat mahdollistavat tapahtumien räätälöinnin juuri sinun tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä sitten intiimi seminaari tai suuren luokan yritysjuhla, Vermo Areenan infrastruktuuri ja ravintolapalvelut luovat puitteet onnistuneelle tapahtumalle. Kokenut henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelusta toteutukseen, varmistaen että jokainen yksityiskohta on huomioitu.

Elämyksiä ja ammattitaitoa Vermo Areenalla

Vermo Areena ei ole vain tapahtumapaikka, vaan elämyskeskus, joka jättää vierailijoihin kestävän vaikutuksen. Areenan historiallinen hevosurheilutausta luo tapahtumille ainutlaatuisen tunnelman, ja alueen monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti niin konsertteihin, konttitoreihin kuin näyttelyihinkin. Tapahtumasi voi hyödyntää myös areenan ulkoalueita, jotka tarjoavat upeat puitteet esimerkiksi ulkoilmatapahtumille.

Me Vermo Areenalla ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutkertainen. Siksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden muokata tilaisuuttaan alusta loppuun. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa tapahtuman järjestämiseen liittyvissä asioissa, olipa kyse sitten teknisestä tuesta, catering-palveluista tai ohjelman suunnittelusta. Ota yhteyttä ja kerro meille visiosi, niin teemme siitä totta.

Tutustu palvelutarjontaamme

Kun suunnittelet yritystapahtumaa, on tärkeää tuntea käytettävissä olevat palvelut. Vermo Areenan sivuilla voit tutustua kattavaan palvelutarjontaamme, joka käsittää kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Meiltä löydät tietoa niin tilojen kapasiteetista kuin teknisistä ratkaisuistakin, jotka ovat avainasemassa tapahtuman sujuvuuden kannalta.

Verkkosivuiltamme löydät myös yksityiskohtaiset kuvaukset eri tiloistamme, joiden avulla voit paremmin hahmottaa, mikä tila sopii parhaiten juuri sinun tapahtumallesi. Olipa kyseessä sitten yrityksen vuosijuhla, tuotelanseeraus tai asiakastilaisuus, meiltä löydät sopivat tilat ja palvelut. Älä epäröi ottaa yhteyttä – autamme mielellämme tapahtumasi suunnittelussa ja toteutuksessa.