Koe adrenaliinin huuma Amazing Horse Racessa Vermon raviradalla


Vauhdin ja jännityksen yhdistelmä

Vermo Areena, Suomen pääravirata, tarjoaa unohtumattomia elämyksiä hevosurheilun ja tapahtumien ystäville. Espoon Leppävaarassa sijaitseva ravirata on tunnettu paitsi huippuluokan ravikilpailuista, myös monipuolisista tapahtumistaan. Vauhdikkaat lähdöt ja hevosten kavioiden kopse tuovat yleisön keskuuteen adrenaliinin kihelmöintiä, joka on vertaansa vailla. Vermo Areenan tapahtumakalenteri on täynnä toinen toistaan jännittävämpiä koitoksia, joissa raviväki ja hevoset näyttävät parastaan.

Amazing Horse Race on yksi Vermon kohokohdista, joka kerää paikalle niin alan ammattilaiset kuin satunnaisetkin seuraajat. Tämä tapahtuma on omiaan niille, jotka haluavat kokea hevosvoiman ja kilpailun tuoman jännityksen läheltä. Vermo Areenan modernit tilat ja palvelut takaavat, että jokainen vierailu on mukava ja viihtyisä kokemus, olipa kyseessä sitten perheen pienimmät tai suuremmat yritystapahtumat.

Elämyksiä kaikille aisteille

Kun astut Vermon raviradalle Amazing Horse Racen aikana, et ainoastaan näe ja kuule kilpailun tuomaa jännitystä, vaan myös tunnet sen ympärilläsi. Hevosten lihasten jännitys, ohjastajien keskittyminen ja yleisön kannustushuudot luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka on koettava paikan päällä. Ravintolapalvelut tarjoavat herkullisia makuelämyksiä, jotka täydentävät kokonaisvaltaisen elämyksen, olipa sitten kyseessä pikainen välipala tai istuva illallinen.

Vermo Areena on myös erinomainen paikka järjestää erilaisia tapahtumia. Alueen infrastruktuuri ja monipuoliset tilat mahdollistavat niin kokousten, messujen kuin konserttienkin järjestämisen. Keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet tekevät Vermosta helposti saavutettavan kohteen, jonne on vaivatonta tulla niin läheltä kuin kaukaakin. Tapahtumajärjestäjänä Vermo Areena panostaa jokaisen yksityiskohdan huolelliseen suunnitteluun, jotta tapahtuma vastaa järjestäjän ja osallistujien odotuksia.

Tapahtumien monipuolinen keskus

Vermo Areena ei ole vain ravirata, vaan se on myös tapahtumien monipuolinen keskus, joka mukautuu tarpeiden mukaan. Alueen tilat ovat muunneltavissa pienistä kokouksista suuriin messutapahtumiin, ja jokainen tilaisuus räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olipa kyseessä sitten yrityksen tyky-päivä, perhejuhla tai suuri yleisötapahtuma, Vermo Areenan ammattitaitoinen henkilökunta varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Vermo Areenan sivuilla voit tutustua tarkemmin palvelutarjontaan ja löytää inspiraatiota tulevaan tapahtumaasi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tapahtuma, joka jättää pysyvän muistijäljen niin sinulle kuin vieraillesi. Vermo Areena on paikka, jossa elämykset syntyvät ja jäävät elämään.