Montékurssit: Haasta itsesi ja opi ajamaan montékilpailuissa


Monté - Raviratsastuksen kuninkuuslaji

Ravikilpailut ovat jännittävä osa hevosurheilua, mutta monté tuo siihen vielä oman ainutlaatuisen lisänsä. Montéssa, joka tunnetaan myös ratsastusravina, yhdistyvät ravurin nopeus ja ratsastajan taito luoda sykähdyttäviä kilpailuhetkiä. Vermo, Suomen pääravirata, tarjoaa loistavat puitteet niin kilpailijoille kuin yleisöllekin nauttia tästä vauhdikkaasta lajista.

Vermossa järjestettävät montékurssit ovat erinomainen tapa haastaa itsensä ja oppia uutta. Kokeneet ohjaajat ja laadukkaat hevoset takaavat, että jokainen osallistuja saa parhaan mahdollisen alun monté-urheilun parissa. Kurssit sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ratsastajille, jotka haluavat kehittää taitojaan ja ymmärrystään hevosista.

Montékurssien sisältö ja hyödyt

Kurssilla keskitytään monté-ajon perusteisiin, kuten ratsastusasentoon, hevosen hallintaan ja kilpailusääntöihin. Lisäksi opetellaan, miten valmistautua kilpailuihin ja miten hevosen kuntoa ylläpidetään. Montékurssit antavat vankan pohjan, jonka päälle rakentaa omaa uraa monté-ajajana. Osallistujat saavat arvokasta kokemusta ja oppivat ymmärtämään, mitä kaikkea monté-kilpailuihin osallistuminen vaatii.

Montékurssien hyöty on monipuolinen. Ne eivät ainoastaan kehitä ratsastustaitoja, vaan myös opettavat hevosen käsittelyä ja hoitoa, mikä on tärkeää jokaiselle hevosurheilusta kiinnostuneelle. Kurssien jälkeen osallistujilla on mahdollisuus osallistua Vermossa järjestettäviin monté-kilpailuihin, joissa pääsee testaamaan oppimaansa käytännössä.

Vermo - Tapahtumien monitoimiareena

Vermo ei ole pelkästään Suomen pääravirata, vaan myös monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka. Espoon Leppävaarassa sijaitseva Vermo tarjoaa erinomaiset puitteet niin pienille kokouksille kuin suurille messuillekin. Hyvät julkiset liikenneyhteydet ja laaja infrastruktuuri tekevät siitä helposti saavutettavan ja monipuolisen tapahtumapaikan.

Vermo Areenan sivuilla voit tutustua tarkemmin palvelutarjontaamme. Oli kyseessä sitten konsertti, konttitori, näyttely tai vaikkapa sotilasvalatilaisuus, meillä on tarvittavat tilat ja palvelut järjestää onnistunut tapahtuma. Ota yhteyttä, niin räätälöimme tapahtuman juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Monté - Urheilua ja elämyksiä Vermossa

Montékurssien lisäksi Vermo tarjoaa lukuisia muita elämyksiä hevosurheilun ystäville. Rata-alueella järjestetään säännöllisesti kilpailuja, joissa pääsee näkemään niin monté- kuin kärrylähtöjäkin. Katsomon ravintolapalvelut ja viihtyisät kokoustilat takaavat, että päivä Vermossa on nautinnollinen kokemus kaikille vieraille.

Monté on laji, joka vaatii sekä rohkeutta että taitoa. Vermossa järjestettävät kurssit tarjoavat mahdollisuuden kehittyä ja haastaa itsensä uudella tavalla. Tule mukaan oppimaan ja koe monté-kilpailujen jännitys itse – Vermossa odottaa elämyksiä täynnä oleva päivä!