Polttarit Amazing Horse Racessa - kuka voittaa?


Jännitystä ja vauhtia polttareihin Vermossa

Oletko järjestämässä unohtumattomia polttareita? Vermo tarjoaa elämyksiä täynnä jännitystä ja vauhtia, jotka tekevät juhlapäivästä ikimuistoisen. Suomen pääraviratana tunnettu Vermo on paljon muutakin kuin hevosurheilun mekka; se on monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon Leppävaarassa. Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ansiosta Vermoon on helppo saapua mistä päin Suomea tahansa.

Ravirata-alue tarjoaa erinomaiset puitteet niin pienille kokouksille kuin suurille messuillekin. Tilavat pysäköintialueet, katsomon laadukkaat ravintolapalvelut ja monipuoliset kokoustilat mahdollistavat tapahtuman järjestämisen juuri sinun toiveidesi mukaan. Olipa kyseessä sitten konsertti, konttitori, näyttely tai vaikkapa sotilasvalatilaisuus, Vermossa onnistuvat niin perinteiset kuin innovatiivisetkin tapahtumat.

Hevosvoimaa ja hauskanpitoa – täydellinen yhdistelmä

Vermo Areena ei ole vain ravirata, vaan se on elämyskeskus, jossa jokainen tapahtuma räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Polttariporukalle tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea hevosurheilun huuma lähietäisyydeltä. Kuka polttarivieraista paljastuu raviurheilun taitajaksi, ja kenen hevonen ylittää maaliviivan ensimmäisenä? Vermossa voit lyödä vetoa ja kokea voitonriemun yhdessä ystäviesi kanssa.

Vermossa tapahtumat eivät rajoitu pelkästään raveihin. Alueella järjestetään vuoden ympäri erilaisia tapahtumia, jotka tarjoavat viihdettä ja aktiviteetteja kaikenikäisille. Polttaripäivän voi viettää vaikkapa konsertin merkeissä tai osallistumalla jännittäviin näyttelyihin. Vermo Areenan sivuilla voit tutustua tarkemmin palvelutarjontaamme ja löytää inspiraatiota polttaripäivän ohjelmaan.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä

Etsitkö paikkaa, joka taipuu juuri sinun tarpeisiisi? Vermossa me ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen. Ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme, niin suunnitellaan yhdessä tapahtuma, joka vastaa toiveitasi ja tekee polttaripäivästä ikimuistoisen. Olipa kyseessä sitten intiimi illallinen parhaiden ystävien kesken tai suurempi juhla, me Vermossa varmistamme, että tapahtumasi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Vermo Areena on paikka, jossa yhdistyvät perinteet ja moderni palvelu. Meillä on vuosien kokemus tapahtumien järjestämisestä, ja meidän tehtävämme on tehdä juhlapäivästäsi täydellinen. Tutustu palveluihimme Vermo Areenan sivuilla ja aloita polttaripäivän suunnittelu jo tänään!