Ravikurssit: Valjasta hevonen ja opi ajamaan

Hevosen valjastaminen: Ensiaskeleet raviurheiluun

Raviurheilu on vauhdikas ja jännittävä harrastus, joka yhdistää hevosrakkauden ja kilpailun kiehtovan maailman. Ennen kuin pääset ohjastamaan hevosta radalla, on tärkeää oppia hevosen valjastamisen perusteet. Valjastusprosessi on olennainen osa hevosen ja ohjastajan välistä yhteistyötä, ja se vaatii huolellisuutta sekä tietoa hevosen varusteista. Vermo tarjoaa kattavat ravikurssit, joissa opit valjastamaan hevosen oikeaoppisesti ja turvallisesti, mikä on ensimmäinen askel kohti onnistunutta raviurheilukokemusta.

Valjastuksen yhteydessä on tärkeää varmistaa, että kaikki varusteet sopivat hevoselle hyvin ja ovat oikein säädettyjä. Tämä ei ainoastaan lisää hevosen mukavuutta ja suorituskykyä, vaan myös ehkäisee mahdollisia onnettomuuksia radalla. Vermossa saat asiantuntevaa opastusta kokeneilta raviurheilun ammattilaisilta, jotka jakavat vinkkejä ja neuvoja, jotta voit valjastaa hevosen itsenäisesti ja luottavaisin mielin.

Raviurheilun perusteet: Ohjastamisen alkeet

Kun hevonen on valjastettu, on aika siirtyä ohjastamisen perusteisiin. Ohjastaminen on taitolaji, joka vaatii sekä keskittymistä että yhteistyötä hevosen kanssa. Vermossa tarjoamme perusteellisen perehdytyksen ohjastamisen saloihin, jossa opit hallitsemaan hevosta ja ohjaamaan sitä radalla. Koulutuksessamme korostetaan turvallisuutta ja hevosen hyvinvointia, jotta jokainen ajokerta on sekä sinulle että hevoselle miellyttävä kokemus.

Ohjastamisen alkeiskurssilla käydään läpi muun muassa ohjien oikea pituus, hevosen ohjaaminen eri vauhdeissa ja rataolosuhteissa sekä kommunikointi hevosen kanssa. Kokeneet ohjastajat opettavat sinulle, miten voit lukea hevosen eleitä ja reagoida niihin oikea-aikaisesti, mikä on tärkeää hevosen hallinnan ja ajamisen nautinnon kannalta.

Vermon ravikurssit: Kohti ensimmäistä starttia

Vermon ravikurssit tarjoavat sinulle mahdollisuuden edetä raviurheilun parissa aina ensimmäiseen starttiin asti. Koulutuksessamme saat kaiken tarvittavan tiedon ja taidon, jotta voit osallistua raviurheilutapahtumiin itsevarmasti ja turvallisesti. Kursseillamme pääset harjoittelemaan aitojen raviurheilijoiden ohjauksessa, ja saat kokea raviurheilun adrenaliinin ja kilpailun kihelmöinnin.

Kun olet suorittanut ravikurssimme, olet valmis kohtaamaan haasteet radalla ja nauttimaan raviurheilun tuomasta ainutlaatuisesta elämyksestä. Vermo tarjoaa sinulle parhaat puitteet raviurheilun opiskeluun, sillä meillä on modernit tilat, laadukkaat varusteet ja ammattitaitoinen henkilökunta, jotka varmistavat, että jokainen oppilas saa henkilökohtaista ohjausta ja tukea matkallaan raviurheilun pariin.

Vermon tapahtumat: Elämyksiä hevosen selästä ja katsomosta

Vermo ei ole pelkästään Suomen pääravirata, vaan myös monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka. Meillä voit kokea raviurheilun huuman paikan päällä, osallistua erilaisiin tapahtumiin tai järjestää omia tilaisuuksiasi. Keskeinen sijainti Espoon Leppävaarassa ja hyvät liikenneyhteydet tekevät Vermosta helposti saavutettavan kohteen kaikille raviurheilun ystäville.

Ravirata-alue tarjoaa monipuoliset puitteet niin pienille kokouksille kuin suurille messuille. Katsomon ravintolapalvelut, kokoustilat ja laaja infrastruktuuri mahdollistavat tapahtumien järjestämisen juuri sinun tarpeidesi mukaan. Olipa kyseessä konsertti, konttitori, näyttely tai muu tilaisuus, Vermo Areenan sivuilla voit tutustua palvelutarjontaamme ja ottaa yhteyttä, jotta voimme muokata tapahtuman juuri sinun toiveidesi mukaiseksi.