Unohtumaton virkistyspäivä Vermon raviradalla


Elämyksellinen päivä hevosurheilun parissa

Kun arki painaa päälle ja kaipaatte tiiminne kanssa virkistäytymistä, mikä olisikaan parempi tapa irrottautua rutiineista kuin päivä täynnä vauhtia ja jännitystä? Vermo tarjoaa unohtumattoman kokemuksen hevosurheilun parissa, jossa yhdistyvät perinteet, moderni viihde ja ensiluokkainen palvelu.

Vermossa pääsette kokemaan ravikilpailut aivan uudella tavalla. Katsomosta avautuu näkymä, jossa jännitys tiivistyy ja voit melkein tuntea hevosten voiman ja kilpailuhenkisyyden. Tapahtumapäivän aikana voitte myös tutustua ravikulttuuriin tarkemmin ja oppia hevosten valmennuksesta sekä ravikilpailuiden kulusta.

Tapahtumien monipuolisuus Vermossa

Vermo ei ole pelkästään Suomen pääravirata, vaan myös monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka. Alueen infrastruktuuri mahdollistaa erilaisten tapahtumien, kuten kokousten, messujen ja konserttien, järjestämisen. Keskeinen sijainti Espoon Leppävaarassa sekä hyvät julkiset liikenneyhteydet tekevät Vermosta helposti saavutettavan kohteen.

Vermon ravirata-alue tarjoaa tilavat pysäköintitilat, katsomon ravintolapalvelut ja erilaiset kokoustilat, jotka taipuvat monenlaiseen käyttöön. Olipa kyseessä sitten pieni tiimipalaveri tai suuri yritystapahtuma, Vermo Areenan palvelutarjonta vastaa tarpeisiinne. Tutustukaa sivuillamme tarkemmin palveluihimme ja ottakaa yhteyttä, niin räätälöimme tapahtuman juuri teidän toiveidenne mukaiseksi.

Viihtyisät tilat ja ensiluokkainen palvelu

Vermon raviradalla viihtyvyys on avainasemassa. Katsomosta löytyvät ravintolapalvelut tarjoavat herkullisia makuelämyksiä, jotka täydentävät päivänne elämyksiä. Voitte nauttia niin perinteisistä ravintola-annoksista kuin kevyemmistä vaihtoehdoista, kaikki samalla kun seuraatte hevosurheilun huippuhetkiä.

Erilaiset kokoustilat puolestaan tarjoavat modernit puitteet niin neuvotteluille kuin koulutuksillekin. Tilat ovat muunneltavissa ja varustettu nykyaikaisella teknologialla, jotta tapahtumanne sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Me Vermon tiimissä huolehdimme, että palvelu pelaa ja yksityiskohdat ovat kunnossa.

Vermo – tapahtumapaikka, jossa mahdollisuudet ovat rajattomat

Vermo on tunnettu hevosurheilun näyttämönä, mutta se on myös paikka, jossa voit järjestää lähes minkä tahansa tyyppisen tapahtuman. Olemme isännöineet menestyksekkäästi niin konttitoreja, näyttelyitä kuin sotilasvalatilaisuuksiakin. Tapahtumapaikkana Vermo tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, joka jättää vierailijoihin kestävän vaikutuksen.

Kun etsitte paikkaa, joka mukautuu tarpeisiinne ja jossa jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu, Vermo on oikea valinta. Ota yhteyttä meihin, niin aloitetaan yhdessä suunnittelu kohti unohtumatonta tapahtumaa, joka ylittää kaikki odotuksenne.