Vermo Areena: Kokoustilat ja tapahtumapaikka Espoossa


Kokoukset ja seminaarit keskeisellä paikalla Espoossa

Etsitkö ihanteellista paikkaa seuraavalle kokouksellesi tai seminaarillesi? Espoon Leppävaarassa sijaitseva Vermo tarjoaa monipuoliset ja muunneltavat tilat kaikenkokoisille kokouksille. Hyvien julkisten liikenneyhteyksien ansiosta Vermo on helposti saavutettavissa niin paikallisille kuin kauempaa tuleville osallistujille. Modernit kokoustilamme on varustettu nykyaikaisella tekniikalla, jotta esityksesi sujuvat ongelmitta ja viestisi välittyy selkeästi.

Kokoustilojen lisäksi tarjoamme laadukkaat ravintolapalvelut, jotka varmistavat, että tapahtumasi osallistujat pysyvät energisinä ja tyytyväisinä läpi päivän. Olipa kyseessä sitten pieni tiimipalaveri tai suuri yritysseminaari, me Vermossa räätälöimme palvelumme vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Ota yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme, niin suunnitellaan yhdessä onnistunut tapahtuma.

Monipuoliset tapahtumatilat jokaiseen tarpeeseen

Vermo ei ole vain Suomen pääravirata, vaan myös monipuolinen tapahtumien järjestämispaikka. Alueemme infrastruktuuri mahdollistaa niin intiimien juhlien kuin suurten yleisötapahtumien, kuten konserttien ja messujen, järjestämisen. Tilavat pysäköintialueet takaavat, että jokainen vieras löytää paikkansa vaivattomasti, ja katsomon ravintolapalvelut huolehtivat siitä, että kukaan ei jää nälkäiseksi.

Meillä on kokemusta monenlaisten tapahtumien luomisesta – konttitoreista näyttelyihin ja sotilasvalatilaisuuksiin. Tapahtumapaikkana Vermo tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet. Tutustu palvelutarjontaamme Vermo Areenan sivuilla ja löydä juuri sinun tapahtumallesi sopiva ratkaisu. Meidän kanssamme tapahtumasi ei ole vain tapahtuma, vaan unohtumaton elämys.

Yhteistyöllä luodaan unohtumattomia hetkiä

Kun suunnittelet tapahtumaa, yksityiskohdat ratkaisevat. Vermossa ymmärrämme tämän ja siksi panostamme vahvaan yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Meidän tehtävämme on kuunnella toiveitasi ja toteuttaa ne parhaalla mahdollisella tavalla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa tapahtuman järjestämiseen liittyvissä asioissa, alusta loppuun saakka.

Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, perhejuhla tai kulttuuritapahtuma, me Vermossa teemme kaikkemme, että tapahtumasi onnistuu yli odotusten. Ota yhteyttä ja kerro meille, millaisen tapahtuman haluat luoda – me teemme unelmistasi totta.