Betting Pacer tuo tammaenergiaa Kultajousi Finlandia-Ajoon

Betting Pacer (9) suorastaan lensi maaliskuussa Solvallan Tammaeliitin voittoon (kuva: ALN Pressbild).

Kultajousi Finlandia-Ajo saa mukaan vauhdikasta tammaenergiaa, kun kuudentena hevosena kilpailuun on kutsuttu Betting Pacer. Björn Goopin valmentama 7-vuotias tamma tekee läpimurtoa ykköstasolle, ja valmentaja tulee Vermoon menestysmielellä.

"Betting Pacer on kehittynyt reippain askelin, ja lähdemme tosissamme menestymään isoja vastaan", Björn Goop kertoo.

Tamma kiri vakuuttavasti maaliskuussa Solvallan Tammaeliitin voittoon 09,8-tuloksella. Ruotsalainen menestysvalmentaja tähtää muillakin valmennettavillaan Vermon huippuviikonloppuun.

"Tamma on aivan valtavan nopea, joten maili on varmasti paras matka. Esimerkiksi eturivistä se voi saada keulan melkein ketä tahansa vastaan. Kutsu tuli sopivan ajoissa, ja minulla on suunnitelma. Kiva tulla taas Vermoon, joka on ollut merkittävä paikka urallani. Sinne on aina mukava tulla! Otetaan hyvin todennäköisesti mukaan muitakin hevosia Vermoon 75-karsintoihin yrittäen Elitloppet-viikonlopun finaaleihin."

Betting Pacerin on kasvattanut Black Type Breeders KB. Omistajatahon Mbg I Sydost AB:ssä on osaomistajana pienen mittakaavan hevoskasvattaja Daniel Sunö, joka iloitsee pääsemisestä hevosenomistajana ykköstasolle.

"Tulemme Vermoon sillä mielellä, että Betting Pacer antaa melkoisen näytön. Se meni ennätyksen viime vuonna mailin radalla Tingsrydissä, ja tamma on meistä kehittynyt lisää siitä hetkestä. Solvallassa se meni kierrellen 09,8 kengät jalassa. Toki vauhdinjako oli suotuisa, mutta tyyli oli tosi hyvä. Björnin ajatus on startata Bollnäsissa 26. päivä valmistava startti. Viime vuonna tamma meni ennätyksensä nimenomaan 10 päivän starttivälillä. Vermossa riisutaan sitten kengät ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja silloin jysähtää, toivottavasti!"

Lisää Betting Pacerin taustoista ja Finlandian valmisteluista voi lukea Finlandia-päiväkirjasta.

Kultajousi Finlandia-Ajo huipentaa kaksipäiväisen ravijuhlan Vermo Areenalla 4.-5.5. Sunnuntaina 5.5. ravattavan pääkilpailun ykköspalkinto on 110 000 euroa.

Lisätietoja:

Jarkko Korhonen
p. +358 45 7881 6203

kilpailupäällikkö, Vermo Areena