Dream Combo voitti Kolmivuotispokaalin

Pekka Korven valmentama ja ajama Dream Combo vei vakuuttavasti kymppitonnin ykkösen Kolmivuotispokaalissa.


Robert Lindgren täräytti An-Lisan johtopaikalle. Pekka Korpi käänsi Dream Combon etenemiskaistalle jo ensimmäisellä takasuoralla, ja valjakko haki johtopaikan 1500 metriä ennen maalia. Dream Combo hallitsi ja voitti ajalla 14,8a/2120m. An-Lisa tuli terävästi kakkoseksi. Madrero kiri takaa kolmanneksi.


-Otin alun varmanpäälle. Pääasia, että Dream Combo lähtee ravia matkaan. Hevonen on vahva, ja olisin voinut ajaa vaikka johtohevosen rinnalla. Olin aika varma voitosta, kun päästiin keulaan. Dream Combo tuli hyvin perille asti. E3:seen se on maksettu, ja Ruotsissa käydään kokeilemassa. Pidän tätä aika lahjakkaana hevosena, Pekka Korpi sanoi.


Toto65-kierros alkoi Mika Mäkelän valmentaman Viisorin näytöksellä. Se veti avauspuolikkaan 21,3-vauhtia ja päätöspuolikkaan 22,9-kyytiä. Ari Moilanen sai lasketella Viisorin voittoon ajalla 22,6a/2120m. Kuuselan Wiltteri tsemppasi johtavan rinnalta kakkoseksi.


-Tämä oli ilman muuta Viisorin uran paras juoksu. Se meni nyt ensimmäistä kertaa ilman kenkiä. Tämä on tosi ravuri, Moilanen sanoi.


Tapio Perttusen ajama ja valmentama Elvira Damgård voitti toisen 65-kohteen. Stonecapes Ulrica juoksi johtopaikalla, mutta se sai prässiä. Elvira Damgård leiskautti kiriin takasuoralla, meni keulaan loppukaarteessa ja purjehti varmaan voittoon ajalla 13,2a/1620m. Manstone Two U kiri kakkoseksi ja Stonecapes Ulrica tsemppasi kolmanneksi.


Perttusen ja Perttusen perheen voitolla jatkettiin. Sävel-Meri juoksi johtopaikalla. Tapio Perttunen käänsi Zeloksen kiriin toisesta parista ulkoa. Suvi Perttusen Zelos sai otteen vähän ennen maalia ja meni ykköseksi ajalla 24,6/2140m. Sävel_Meri antoi kovan vastuksen ja oli hyvä kakkonen.


Derby-sarja oli 65-nelonen. Etta Pakkasen valmentama Yippee Ki Yay lähti neljännestä ulkoa kiriin ja eteni Tommi Kylliäisen ajamana voittoon ajalla 15,0a/2120m. Stall Pappa Betalar on voittajan kasvattaja. Four Roses Stablen kasvattama Ken’s Callahan nousi kiriin toisesta ulkoa ja oli kakkonen maalissa.


Haastaja vastaan kultadivisioona oli 65-pelin päätöskohde. Teemu Keskitalo ajoi Sandersonin paalulta johtopaikalle. Vauhti oli tasaisen reipasta ja vain kiihtyi loppua kohden. Sanderson viiletti voittoon ajalla 13,3/2120m. Lex Liberty pinkoi kakkoseksi. Le Gros Bill palasi puolentoista vuoden tauolta. Se eteni takamatkalta hienosti kolmanneksi ja juoksi ajan 12,8/2140m.


-Sanderson lähti hyvin, ja luottavaisin mielin lähdin ajamaan keulaan. Hevonen tykkää mennä tasaisen reipasta vauhtia. Tänään voitto tuli ilmavasti. Kyvykäs hevonen se on ollut aina. Pieniä asioita on osattu tehdä oikein, Keskitalo kertoi.