Hevari ja Vermo tiivistävät yhteistyötään – uusi varustemyymälä aukeaa kevään aikana


Hevosvarusteita ja -tarvikkeita myyvän Hevarin myymäläauto on tuttu näky Vermo Areenan ja muidenkin raviratojen tallialueilla ravipäivisin. Heinolalainen yritys tulee näkymään Vermossa tänä vuonna laajemminkin, kun se avaa alkuvuoden aikana kiinteän varustemyymälän tallikahviorakennuksen yhteydessä olevaan liiketilaan.

”Odotamme innolla päästä avaamaan uusi hevosvarustemyymälä Vermoon”, yrittäjä Ari Kiikonen Hevarilta aloittaa. ”Avaamisajankohta tarkentuu myöhemmin, maaliskuun aikana on kuitenkin tarkoitus aloittaa. Teemme aluksi koemyyntiä, minkä jälkeen päätämme aukioloajoista”, Kiikonen jatkaa. ”Pyrimme pitämään myymälän auki mahdollisimman pitkillä aukioloajoilla myös viereisen eläinklinikan asiakkaat huomioiden.”

Yhteistyö Hevarin kanssa laajenee myös ravien palkintoihin. Voittoloimien päätoimittaja on Hevari, ja keskiviikkoravien Toto65-lähtöjen voittajien omistajille on palkintona Hevarin 20 euron arvoiset lahjakortit.

”On hienoa, että pystymme palvelemaan alueen hevostoimijoita jatkossakin varustemyymälällä”, Vermon toimitusjohtaja Pertti Koskenniemi iloitsee. ”Hevari on ollut pitkään yhteistyökumppaninamme ja on luonnollista syventää sujuvaa yhteistyötä entisestään.”

Hevari on vuonna 2024 myös nuorten ohjastajien Junioritähti-kilpailusarjan yhteistyökumppani.

Lisätietoja:

Ari Kiikonen
p. 0400 937 458

yrittäjä, Hevari Oy

Pertti Koskenniemi

p. 0400 512 196
toimitusjohtaja, Vermo Areena