Ikäluokan menestyjät kohtaavat Kolmivuotispokaalissa

Dream Combo oli viime vuoden Kolmivuotispokaalin paras (kuva: Pekka Salonen).

Elitloppet-viikonlopun jälkeen jatketaan hienotasoisilla keskiviikkoraveilla. Toto65-kierros alkaa avoimen luokan hevosten kohtaamisella ja päättyy Kolmivuotispokaaliin.

Hurjaan vireeseen noussut Jason’s Camden lähtee suosikkina avointen hevosten Isokenkä-lähtöön. Christa Packalénin valmentama jenkkiruuna voitti Finlandia-lauantain mailin ryhmän ja jatkoi ykkösellä Lahdessa. Jason’s Camden on kutsuttu Kymi Grand Prix -kisaan.

Vastus on kovaa luokkaa. Run For Royalty tekee toisen starttinsa tauon jälkeen ja on ykkösradalla. Tauolta palaava Skyfall Shine, Mandela Zon, Payet, Always Ready ja Gareth Boko ovat myös tiukkoja vastustajia.

Return Of Wurst on yksi suosikeista Kolmivuotispokaalissa. Se voitti Kuopiossa Black Horse Cupin finaalin. Wik’s Noe Nee Pee nappasi kymppitonnin ykkösen Kuuma Cupin finaalissa. Korven tallin Arctic Emerald ja Arctic Estelle ovat joukon suurivoittosummaisimmat, menestystä tuli jo viime vuoden Kasvattajakruunuissa. Lil Runner ja BWT Jackpot kuuluvat koviin haastajiin.

Hevari Junioritähti keräsi ison joukon viime viikkojen menestyshevosia nuorille kuskeille. Sara Hautamäen ohjastama Jenny Flex, Oona Halmeen Yuvarajah, Emil Havulehdon My Match, Taisto Hagertin Stoneisle Sandrine, Eelis Murtolan Emma E., Sakari Talikan River King, Kyösti Blomeruksen Space Oddity ja Heidi Vuoren Mico Mick ovat tottuneet kilpailemaan kärkisijoista.

Kuninkuuskilpailun pisteitä haetaan KK-24 enintään 175 000 euroa tienanneiden lähdössä. Elan, Core ja Siirin Valtsu ovat ennakkoon kovimmat. Ne ovat menneet voitokkaasti viime kilpailuissa.

SELAA KÄSIOHJELMAA