Italiasta kajahtaa: Vivid Wise AS tulee Finlandiaan


Kolmas kiinnitys Kultajousi Finlandia-Ajoon on maailman meritoitunein ravuri Vivid Wise AS. Alessandro Gocciadoron valmennustallin tähden, maailman tämän hetken eniten tienanneen kilpailevan ravurin Vivid Wise AS:n taustavoimat ovat vastanneet "kyllä" kutsuun osallistua Finlandia-Ajoon 2024.

Vivid Wise AS on juossut urallaan yli 3,6 miljoonaa euroa ja eniten Group I -voittoja, peräti 21 kappaletta. Oriilla on myös eniten maailmassa alle 1.10-tuloksilla otettuja voittoja. Kolmen viime vuoden Elitloppet-finalistin viimeisin juoksu on Nizzasta maaliskuussa. Grand Criterium de Vitesse -kilpailussa se sijoittui viidenneksi uudella ennätysajallaan 08,6 ja on valmis tavoittelemaan Finlandia-voittoa ja jälleen paikkaa Elitloppetissa.

Huippuoriin omistaja on Scuderia Bivans SRL ja kasvattaja Scuderia Wise H SAS. Vivid Wise AS:n ja omistajatahon takana olevan Antonio Somman kuulumisista voi lukea lisää Finlandia-päiväkirjasta.

Kultajousi Finlandia-Ajo huipentaa kaksipäiväisen ravijuhlan Vermo Areenalla 4.-5.5. Sunnuntaina 5.5. ravattavan pääkilpailun ykköspalkinto on 110 000 euroa.

Lisätietoja:

Jarkko Korhonen
p. +358 45 7881 6203

kilpailupäällikkö, Vermo Areena