Kausi alkaa lauantairaveilla – Kultadivisioona huipentaa ravipäivän

Payet voitti viimeksi itsenäisyyspäivänä Vermossa (kuva: Pekka Salonen).

Vermon ravivuosi 2024 käynnistyy komeasti Toto75-raveilla. Loppiaisraveihin on vapaa sisäänpääsy, ja Ravikoulussa on avoimet ovet.

Divisioonakarsinnat vauhdittavat Toto75-kierrosta. Lämminveristen Kultadivisioona on päätöskohde. Grainfield Aiden ja Payet saapuvat Vermoon tuoreet voitot plakarissa. Haastajia riittää, ainakin Justice Ås, MAS Capacity ja American Hero tarjoavat tiukan vastuksen.

Haastajadivisioona on Toto75-kierroksen avauslähtö. Kaiser Wibb ja Lake’s Elmer ovat mainioilla lähtöpaikoilla. Truly Easy ja Fango Jett yrittävät haastaa eturivin uloimmilta radoilta.

Lorvikatari voitti Vermossa joulukuun viimeisenä keskiviikkona. Se jahtaa uutta ykköstä Nousijadivisioonassa. Fraasi, Antin Kroisos, Fager ja Torpeedo pistävät hanttiin.

Kylmäveristen Pronssi- vastaan Hopeadivisioonakarsinta on hyvätasoinen. Pronssihevoset Rannan Pomo, Kukkarosuon Kurko ja Villivisa yrittävät paalulta karkuun. Takaa-ajajista Rallin Muisto ja Issakan Valo ovat esittäneet vahvaa kuntoa.

Lämminveristen Pronssidivisioonalla jatketaan. Ronaldo Malibu nappasi tapaninpäivänä toisen peräkkäisen ykkösen. Fazimo, Magazine Match ja Erv Zet yrittävät ehtiä takarivistä voittotaistoon.

Coconut Match on juossut neljä peräkkäistä ykköstä. Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava jahtaa viidettä voittoa takarivin uloimmalta lähtöpaikalta Nousijadivisioonassa, 75-vitonen. Anders, Take Care ja Buck Lane pääsevät matkaan eturivistä.

Avoimen luokan tammat kohtaavat enintään 45 000 euroa tienanneet oriit/ruunat 75-pelin kuutoskohteessa. M.A. Piste, Tutun Impi, Suvelan Unelma ja Pirttilän Olga ovat kovia kilpatammoja ja lähtevät suosikkeina matkaan.

Ravien käsiohjelman näkee tästä.