Keskiviikon Toto65-kierros alkaa tasokkaalla Prix Monté Finlandia -katsastuksella

Keskiviikon raviratsastuslähdössä tavoitellaan paikkaa Finlandia-Montéen. Yksi suosikeista on Monté-Derbyn voittanut Narzario (kuva: Pekka Salonen).

Prix Monté Finlandia -katsastus, Karanor Teräsmiesliiga, divisioonakarsinnat ja 3-vuotiaiden Black Horse Cupin karsinta - keskiviikkona saadaan nauttia hienosta raviurheilusta.

Prix Monté Finlandia -katsastuksella aloitetaan Toto65-kierros. Voittaja saa paikan Finlandia-viikonlopun suureen montékisaan. Upper Face, Exaudio Vici, Narzario ja Prime Lini ovat juosseet menestyksekkäästi montéssa. American Hero ja M.S. Triple J tekevät mielenkiintoiset montédebyytit.

Toto65-kakkonen on tasokas ja tasainen kylmäveristen ryhmä. Kinderi, Ukkoherra, Kromaus ja Lumettaja kuuluvat suosikkeihin.

Karanor Teräsmiesliigalla jatketaan. Al’s Boozy Suzy, Gal Gadot Racing ja Bolt Kronos lähtevät pisimmältä takamatkalta. Ainakin Vincent C.D., Black Revenge ja Morris Match ovat kovia kiinniotettavia.

Titta Lahtisen Garcon Merci tulee Vermoon puhdas tolpparivi tulostaulussa. Toni Ripatin ajama ruuna jahtaa uutta ykköstä Nousijadivisioonassa. Matias Salon Supermackan on aloittanut Suomessa voitolla ja kahdella kakkosella. Se on ykkösradalta vaarallinen.

Hilding, Dalton Buugi, Riko, Metsärinteen Voima ja Elevis nousevat suosikeiksi 65-vitosessa, joka on Haastajadivisioona.

Tammojen spårtrappa-lähtö on 65-pelin päätöskohde. Drogon, Stonecapes Violet ja Uptown Kemp ovat hyvillä lähtöradoilla. Bluehill’s Sparkle, Ranch Whodidwhat, Sublime Soa, Joanna Sisu ja Alice E ovat tiukkoja haastajia.

Black Horse Cupin karsinta juostaan ennen 65-kohteita. Pekka Korven tallista kilpailee kolme hevosta. Santtu Raitalan ajama Arctic Emerald on ainoa takamatkalainen, Kasvattajakruunun kakkonen on suosikki. Explosie Combo ja voitolla aloittanut No Limit Charisma tulevat myös Korven tallista. Heartbreaker ja Stonecapes Xantee ovat esittäneet varmoja otteita. Vici Arrow ja The Pretender tulevat Kenneth Danielsenin tallista. Aimur Metsin valmentama BWT Joalin saapuu Virosta.