Kuuma Cupin finaali Toto65-pelin päätöskohde, talven kohuhevonen avauskohteessa

Vermon kausi jatkuu tiiviinä. Pääsiäislauantain jälkeen ajetaan hienotasoinen keskiviikkotapahtuma, joka aloittaa huhtikuun ravitarjonnan.

Kuuma Cupin finaali huipentaa keskiviikon Toto65-pelin. Harri Koivusen Jeppas Winston, Christa Packalénin Kiikku’s Nea ja Juho Ihamuotilan Mickey Match voittivat karsinnat. Kolmikolle valittiin sisimmät lähtöradat. Finaali on loistavatasoinen, ja voittajaehdokkaita riittää. Paras palkitaan kymppitonnilla.

Toto65-kierros pyörähtää käyntiin Hopeadivisioonalla. Talven menestyjä Amazing Player jahtaa viidettä peräkkäistä voittoa ykkösradalta. Jarmo Saarela ajaa Irina Sarinin valmennettavaa. Amazing Playerille on mediassa jo toivottu paikkaa kevään kansainvälisiin kisoihin. Kutsu tuli Seinäjoki Raceen. Keskiviikkona vastus on tutun kova. Viimeksi voittanut Joseph Boko, Marlon Boko, tauolta palaava BWT Gazeau ja Go West Young Man ovat tiukkoja haastajia.

Kylmäveristen ykkössarja on enintään 115 000 euroa voittaneille. Seppo Suurosen Core palaa tauolta. Esa Holopaisen ajama Vieskerin poika teki komean kauden jo viime vuonna, ja tällä kaudella sen uskotaan värittävän eliittilähtöjä. Keskiviikkona matkana on maili, Core sai seiskaradan. Hurman Viesker on vahva jyrä ja Coren yksi kovista kilpakumppaneista.

Tammadivisioonat ajetaan ennen 65-kohteita. Kylmäveristen lähdössä Vauhdikas Venla, Kauniin Rohkee ja Gimma ovat suosikkeja. Lämminveristen Tammadivisioonassa kolmatta peräkkäistä voittoa hamuava Lady Cheri sai radan 12. Henna Halmeen toinen valmennettava Carelian Surprise lähtee radalta 8. Julie Sensation on Tallinnassa juossut paljon voittoja. Zara Avenger on kyvykäs menijä.

SELAA KÄSIOHJELMAA