Kuuma Cupin karsinnat ja Isokenkä vauhdittavat - kakkukahvit tarjolla raviyleisölle

Keskiviikkona juhlitaan Vermon hallituksen jäsenen Mikko Laakkosen ja hänen veljensä Hannun omistaman 3-vuotiaan Vivillion-tamman voittoa Ruotsin Trav-Oaksissa eli Tammakriteriumia vastaavassa kilpailussa. Vivillion tienasi voitolla peräti 3 000 000 kruunua. Voiton kunniaksi Laakkoset tarjoavat keskiviikkona 500:lle ensimmäiselle kakkukahvit Vermon katsomon keskikerroksessa. Kahvit ovat tarjolla klo 17.30-19.

Kaviouran puolella Kuuma Cupin karsinnoista haetaan paikkoja finaaliin, joka juostaan keskiviikkona 6. marraskuuta kymppitonnin ykkösellä.

Kuuma Cupin ensimmäinen karsinta aloittaa illan Toto65-kieroksen. Gal Gadot Racing palasi voittajaksi Jokimaalla ja on yksi suosikeista. Takarivissä on kova kolmikko, tauolta palaava Black Revenge sekä Velocius Crowd One ja Fortune Wheelgarden. Star Angus pääsee matkaan ykkösradalta.

Reilun kuukauden tauolta palaava Sahara Dangerous on ykkösradalla toisessa karsinnassa rinnallaan hyväkuntoinen Alma Cotter. Tasaisessa joukossa on monta vahvaa voitontavoittelijaa, muun muassa Stardust Comery, Capriccio d’Amore, Quite Vanity, Rosima ja Indy Journey.

Valtra-Isokenkä ajetaan mailin matkalla, mukana on kahdeksan hevosta. Hierro Boko on sopivassa seurassa ja voi palata voittajaksi. Ainakin Yolo Savoy, Justice Ås ja Payet ovat tiukkoja haastajia.

Toto65-kierroksen päätöskohde on hienotasoinen Tammalähtö. Princess Stahl ja Mickan valloittivat sisimmät lähtöradat. Drogon on niiden rinnalla. Hartwig, Juliet Ray, Stonecapes Unity ja voitokas Up Down Lily ovat kovia vastustajia.

Kylmäveristen Kivikylä Voimaliiga ajetaan ennen 65-kohteita. Vahvat Karlo, Rallin Muisto ja Moe Tjalve starttaavat 40 metrin takamatkalta. Ahkerasti kilpaileva Viesmanni pyrkii karkuun 20 metriä edempää.

Kuuma Cup

  • Karsinnat lähdöissä 4 ja 5.

  • Molemmista karsintalähdöistä kuusi parasta loppukilpailuun. Tasapääjuoksutilanteissa etusijalla on korkeammilla karsintapisteillä karsintaan ilmoitettu hevonen.

  • Finaalin lähtöradat valitaan tallikaarteen pysäkillä lähdön 6 jälkeen n. klo 20. Ensimmäisenä lähtöratansa valitsevat voittajat, sitten toiseksi tulleet. Valintajärjestys samalle sijalle karsinnassa sijoittuneiden kesken ratkaistaan arpomalla. Mikäli jonkin finaaliin päässeen hevosen edustajaa ei tavoiteta ratavalintatilaisuudessa, valitaan hevoselle numeroltaan pienin vapaana oleva lähtörata. Lähtöradan valinnut hevonen on velvoitettu ilmoittautumaan finaaliin.

  • Finaalissa 6.11. on 10 000 € ykköspalkinto.

SELAA KÄSIOHJELMAA