Kuuman Keskiviikon A.V. Marttilan Tammasarjan lähdöissä valtakunnan vahvimpia tammoja

Kouvolan Kuninkuusravit lähestyvät hurjaa vauhtia. 3120 metrin matkalla ajettava A.V. Marttilan Tammasarja on aina ollut näytönpaikka, kun kuningatarkilpailun paikkoja ja pisteitä haetaan. Kuumalle Keskiviikolle 5.7. hevosia ilmoitettiin niin runsaasti, että Marttilan lähtöjä ajetaan kaksi.

Tammasarjat aloittavat illan Toto65-pelin. Nousevat Camriina ja Viestinviejä saavat ensimmäisessä vastaansa kokeneet kilpasiskot Vennelmon Varman johdolla.

Jouni Hinkkasen valmentama M.A. Piste on ahkeroinut alkuvuoden kilpailuissa ja menestynyt mainiosti Kari Rosimon ajamana. Kokemäen juhannusraveista tuli voitto. M.A. Piste lähtee kartuttamaan muhkeaa kuningatarkilpailun pistepottiaan toisessa Marttila-sarjassa radalta yhdeksän.

Suomenhevoset ja kylmäveriset ovat pääosissa keskiviikkona. Toto65-pelin kolmoskohde on 5-vuotiaiden Tawaststjernan Muistoajo. Heikki Hoffrenin Lipassi voitti viime vuonna Kriteriumin. Tämän kauden voittotili on vielä avaamatta. Vastus on taas huippuluokkaa, kun Farak, N.P. Onni, Ksar, Topin Muisto ja Rekilammen Sauli ovat haastajina.

Kivikylä Voimaliiga on Toto65-pelin päätöskohde. Hannu Korven Grainfield Aiden palaa kilpailuihin ja on yksi suosikeista 40 metrin takamatkalta. Smokin Ride, Hertus, Thai Greenwich ja Cash Maker ovat näyttäneet kykynsä stayermatkalla.

Kuuman Keskiviikon ravilähdöt starttaavat ponilähdöllä klo 17.40. Hevoslähdöt klo 18 alkaen. Ravintola Ravilla on suljettu kesän ajaksi, alueella palvelevat katsomon Voltti ja terassi, makkaranpaistopiste sekä tallikahvio grilli- ja kahvilatuotteineen.

KUUMA KESKIVIIKKO 5.7.

Kuumaan Keskiviikkoon on ilmainen sisäänpääsy Veikkaus-kortilla.

Pääsyliput ja ravien käsiohjelma ovat edullisempia Vermon mobiilisovelluksella maksettaessa. Mobiilisovelluksella maksetun käsiohjelman saa pääsisäänkäynnistä. Lippuja on edelleen myös Liveto-myyntijärjestelmässä (Vermo Shop) ja ovella myynnissä, mutta edullisimmat liput saa mobiilisovelluksella.

Keskiviikkoravit (mobiilisovellus / Vermo Shop, ovelta)

  • Pääsylippu aikuinen 8 / 10 €
  • Pääsylippu alennusryhmät 4 / 5 € - eläkeläiset, SHKL-kortti, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt
  • Autokatsomolippu 5 €/auto - pääsylippu ostettava erikseen, autokatsomoon vapaa pääsy inva-kortilla
  • Vapaa sisäänpääsy: Vermon kausikortilla ja vapaalipuilla, Veikkaus-kortilla, Team Vermon osakkaat, Hippoksen kausikortilla sekä alle 18-vuotiaat ja ravinuorten jäsenet
  • Käsiohjelma 3 € (mobiilisovelluksella maksaessa 2,50 €)