KylmäveriCupin ja lämminveristen TammaCupin karsinnat keskiviikkona

Lahjakas Jokirannan Lahja on voittanut seitsemän uransa yhdeksästä kilpailusta (kuva: Pekka Salonen).

Viisi karsintalähtöä värittää Vermon keskiviikkoiltaa. KylmäveriCupin karsintoja ajetaan kaksi ja lämminveristen TammaCupin kolme.

Kylmäveriravureiden karsinnat aloittavat illan. Arto Laaksosen voitokas Jokirannan Lahja lähtee jahtaamaan finaalipaikkaa ensimmäisessä karsinnassa. Hyvävireinen Villappu ja kakkosradalta keulaan tähtäävä Tanhuan Lilja ovat kovia haastajia.

KylmäveriCupin isompivoittosummaiset juoksevat karsinnan Toto65-pelin vitoskohteena. Mattilan Eemeli, Birger ja Vapassi ovat kesän menestyjiä. Landen Vinkka ja Isosalon Se ovat hyviltä lähtöpaikoilta vaarallisia. Finaali ajetaan Derby-lauantaina 2. syyskuuta.

TammaCupin kaksi isompirahaisten karsintaa juostaan ennen Toto65-kohteita. Manstone Two U, Roseland ja Make It Up ovat lähellä finaalipaikkoja. Ruotsista palannut Macy S juoksee toisen kilpailunsa Suomessa.

Voittokone Rosima on toisen karsinnan suosikki. Hienoa kuntoa viime starteissa esittäneet I Keep My Word ja Cobbys Angelica tarjoavat kovan vastuksen.

TammaCupin kolmas karsinta ajetaan Toto65-pelin päätöskohteena. Janis Joplin Sisu on ollut hurja voittostarteissaan. Ranch Whodidwhat ja Drogon jatkoivat vahvaa menoa ja nappasivat sijat kaksi ja kolme keskiviikkona. Rivercapes Royal ja Wildrose Sala tavoittelevat myös tiukasti paikkoja finaaliin, joka juostaan Derbyperjantaina 1. syyskuuta.

Keskiviikon Toto65-kierros käynnistyy hyvätasoisella enintään 200 000 euroa voittaneiden lämminveristen ryhmällä. Go West Young Man, Conny Sisu ja Suur-Hollolan finaalin nelonen Anything For You miehittivät eturivin parhaat lähtöpaikat. The Dude, M.S. Triple J ja Skyfall Shine kuuluvat koviin vastustajiin.

Keskiviikon 16.8. käsiohjelmaan voi tutustua tästä linkistä.